Flan pomidorowy z parmezanem

Flan pomidorowy z parmezanem

Flan pomidorowy z parmezanem

Przepis na : kolacja

Teraz na targach królują pomidory. Są nasycone smakiem.  Zrobiłam flan pomidorowy, delikatny,puszysty, pachnący bazylią na 4 porcje:  4 duże pomidory miesiste ( u mnie pomidory paprykowe) łyżeczka słodkiej papryki 2 jaja 40 gram sera tartego parmezan łyżeczka bazylii oliwa z oliwek ząbek czosnku odrobina soli  pieprz do smaku opakowanie orzeszków pini (opcjonalnie) 4 łyżki ryżu ugotowanego na sypko pesto bazyliowe gotowe lub własnej roboty  Pomidory sparzyłam i obrałam ze skórki. Posiekał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.