Ciasto cytrynowo-limonkowe ( ciasto bezglutenowe)

Ciasto cytrynowo-limonkowe ( ciasto bezglutenowe)

Ciasto cytrynowo-limonkowe ( ciasto bezglutenowe)

Przepis na : deser

2 ekologiczne cytryny ( kupiłam w Lidlu) 3 jaja 100 gram mielonych migdałów 50 gram mielonych orzechów nerkowca 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia bezglutenowego 2/3 szklanki xylitolu 4 duże łyżki mąki ryżowej z pełnoziarnistego  ryżu  czekolada limonkowa do fontann limonka - lub cukier puder cukier - woda- do syropu - opcjonalnie Ugotuj cytryny na miękko, odlej wodę, wystudź. Przekrój, wyjmuj pestki i zmiksuj na pure. Jaja ubij z xylitolem, dodaj mielone orzechy i migdały oraz proszek do pi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Autor

AZgotuj

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, jajko, cytryna, czekolada, ciasto, orzechy, bezglutenowe, polewa, kasza, maliny, ryż, desery, deser, pieczeń z mielonego, ciasto z malinami, ciasta z masa, ciasto z masa, ciasto z orzechami, deser z malinami

Inne przepisy z AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję