Paszteciki z ciasta francuskiego
Paszteciki z ciasta francuskiego
Przepis na : kolacja
Dziś przepis na kolejne wykorzystanie gotowanego mięsa np. wieprzowiny z rosołu lub szybki obiad. Jeśli mięso ugotujecie dzień wcześniej, przygotowanie pasztecików zajmie Wam chwilę! Polecam koniecznie z czerwonym barszczem! 137 g ciasta francuskiego ( zużywam pół płata gotowego opakowania 275 g) żółtko 350 g mięsa wieprzowego ( użyłam schabu ) ząbek czosnku 2-3 ziarenka ziela angielskiego jajko cebula pół puszki kukurydzy puszka czerwonej fasoli mała czerstwa bułka sól i pieprz olej rzepakowy Mię... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Atlas Smaków
Autor
Atlas Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, ciasto, fasola, francuskie, bułki, cebula, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, paszteciki, obiad, ciasto francuskie, obiad na szybko, szybki obiad, barszcz czerwony, fasola czerwona, czerwona fasola, roladki, wieprzowina, barszcz, schab, rosół, mięso na obiad, kolacja, schab gotowany, jajka z farszem, szybkie ciasto, szybka kolacja, mięsa pieczone
Inne przepisy z Atlas Smaków
Dodaj komentarz