WAŻNY TEMAT Wielu z nas źle gotuje brokuły, przez co tracą one swoje właściwości antyrakowe! Ten wpis powie Ci jak gotować brokuły i inne warzywa kapustne* i cieszyć się z tego co daje natura!!! Jak spożywać brokuły, aby nie utracił on swoich wartości? Masz 3 różne sposoby: Jedź brokuły na surowo. lub 40 minut przed gotowaniem- pokrój brokuł i go odłóż niech spokojnie poczeka lub Dodaj do gotujących się brokułów -1/2 łyżeczki sproszkowanej gorczycy. Dodatkowo podając na stole dodaj 1/2 łyżeczki gorczycy na ...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...