Pieczone, nadziewane ziemniaczki.
Pieczone, nadziewane ziemniaczki.
Któż nie lubi ziemniaków z ogniska? Z niepowtarzalnym zapachem, spalonymi skórkami parzącymi dłonie, jedzonych na świeżym powietrzu w fajnym, plenerowym towarzystwie. Ich namiastkę mogą stanowić ziemniaczki z piekarnika. Nie dajcie się zwieść odmiennej wizualizacji! Tylko "na oko" zupełnie różne są od tych ogniskowych. Zjedzone w gronie bliskich nam osób przywiodą wspomnienie beztroskich, ogniskowych momentów:) Składniki: 8 ziemniaków pierś z kurczaka 20 dag wędzonego boczku 20 dag żółtego sera 1/2 cze... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała
Autor
apetytnawiecej
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, papryka, boczek, kurczak, ser żółty, pierś, piersi, ser, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, sosy, kurczak z papryką , kurczak z boczkiem, filet z kurczaka, kurczak wędzony , kurczak z czosnkiem, kurczak z serem, pieczone ziemniaki, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczony boczek, kurczak pieczony, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, boczek w sosie, sos do kurczaka
Inne przepisy z Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała
Dodaj komentarz