Fasolka po bretońsku z grzybami i wołowiną
Fasolka po bretońsku z grzybami i wołowiną
Lubimy fasolkę po bretońsku i średnio dwa razy na kwartał gości na naszym stole. Najczęściej gotuję ją na wędzonym żeberku i z myśliwską kiełbaską - dziś postanowiłam zmienić nieco recepturę - mamy sezon na grzyby więc zaprosiłam je do garnka, podniosłam również walory smakowe kawałkiem wołowiny duszonej wcześniej w czerwonym winie. Eksperyment udany! Nie zaproszę Was jednak na degustację - nie zostało nic - zachowała się jedynie fotka:
Fasolka po bretońsku z grzybami i wołowiną
Składniki:... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała
Autor
apetytnawiecej
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, wołowina, fasolka, fasolka po bretonsku, fasola, duszone, cebula, mielone, mięso, kiełbaski, żeberka, czosnek, mięso duszone, zupa, fasola czerwona, czerwona fasola, mięso mielone, czosnek w ziołach, zupa warzywna, zupa pomidorowa, zupa z mięsem mielonym
Inne przepisy z Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała
Dodaj komentarz
Nashelly,
11 września 2013 22:46:19Świetny pomysł, prosto i pożywnie ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl