Fasolka po bretońsku z grzybami i wołowiną

Fasolka po bretońsku z grzybami i wołowiną

Fasolka po bretońsku z grzybami i wołowiną

Lubimy fasolkę po bretońsku i średnio dwa razy na kwartał gości  na naszym stole. Najczęściej gotuję ją na wędzonym żeberku i z myśliwską kiełbaską - dziś postanowiłam zmienić nieco recepturę - mamy sezon na grzyby więc zaprosiłam je do garnka, podniosłam również walory smakowe kawałkiem wołowiny duszonej wcześniej w czerwonym winie. Eksperyment udany! Nie zaproszę Was jednak na degustację - nie zostało nic - zachowała się jedynie fotka: Fasolka po bretońsku z grzybami i wołowiną Składniki:... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Nashelly, 11 września 2013 22:46:19

Świetny pomysł, prosto i pożywnie ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl

Renata Fert, 11 września 2013 23:25:31

dziękuję:)