Pasta z wędzonej makreli z jajkiem i jogurtem naturalnym

Pasta z wędzonej makreli z jajkiem i jogurtem naturalnym

Pasta z wędzonej makreli z jajkiem i jogurtem naturalnym

Pysznie i zdrowo, chleb akurat wyjęłam z pieca więc będą kanapki. Wędzona makrela jest idealna na pasty, kilka dodatków w kilka minut i gotowe!. Składniki: - 1 wędzona makrela - 2 jaja ugotowane na twardo, najlepiej wiejskie - małe opakowanie jogurtu naturalnego, 180-200 ml - szczypiorek - sól - pieprz 1. Jaja gotujemy na twardo, studzimy. Rybę obieramy ze skóry i wyjmujemy wszystkie ości. Makrelę rozgniatamy widelcem, jaja ścieramy na tarce o małych oczkach, dodajemy jogurt, pieprz i szczypiorek. Dokładnie miesza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.