Pasta rybna z jajkiem i kiszonym ogórkiem

Pasta rybna z jajkiem i kiszonym ogórkiem

Pasta rybna z jajkiem i kiszonym ogórkiem

Czas imprezowy zbliża się wielkimi krokami, warto pomyśleć o szybkich , smakowitych przekąskach. Do wspólnej zabawy zabawy w kuchni zaprasza #kotlin #iloveketchup #smaknr1 #BEZograniczeń. Świetna pasta na kanapki, krakersy lub jako mini przekąska na liściach szpinaku. Składniki: - 1 wędzony morszczuk - 4 jaja - 1 mała cebula - 5 kiszonych ogórków - 3 łyżki łagodnego keczupu Kotlin - 3 łyżki jogurtu naturalnego lub majonezu - pieprz 1. Jaja gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.