Dorsz na pieczarkowym risotto

Dorsz na pieczarkowym risotto

Dorsz na pieczarkowym risotto

Przepis na : obiad

Marynata do ryby sok z połowy cytryny łyżeczka musztardy szczypta tymianku sól 3,4 łyżki oleju rzepakowego mały ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę Rybę płuczemy , osuszamy na papierowym ręczniku.Składniki na marynatę łączymy ze sobą dokładnie mieszając ,zalewamy rybę i wkładamy do lodówki na minimum pół godziny przed pieczeniem. Risotto 100 g ryżu 0k. 250 g pieczarek 1 mała cebula ok.300 ml bulionu szczypta pieprzu 3 łyżki śmietanki słodkiej zielona pietruszka 1 łyżka W garnku z grubym dnem zeszklić n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.