Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka faszerowane tuńczykiem to nie tylko idealna propozycja na Wielkanocne śniadanie, ale również doskonała przekąska. Przygotowanie nie zajmuje zbyt wiele czasu, a efekt jest przepyszny! Jajka faszerowane tuńczykiem: Składniki Jajka – 8 sztuk 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 2 łyżki majonezu 1 łyżka musztardy sarepskiej Szczypiorek Sól i pieprz Przygotowanie Jajka gotujemy na twardo, hartujemy w zimnej wodzie i od razu obieramy, by skorupka ładnie odeszła. Następnie kroimy na pół, delikatne wyjmujemy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ale Pysznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję