Przepis na Indyka w stylu scallopini z parmezanem

Przepis na Indyka w stylu scallopini z parmezanem

Przepis na Indyka w stylu scallopini z parmezanem

Zapraszamy do odkrycia klasycznego dania w nowej odsłonie – indyka w stylu scallopini, który zachwyci nie tylko smakiem, ale i prostotą przygotowania. Delikatne kotlety z piersi indyka, obtoczone w mieszance parmezanu i bułki tartej, smażone do złotego koloru w maśle, to danie, które sprawdzi się zarówno na codzienny obiad, jak i elegancką kolację. Dodatek świeżej pietruszki nadaje daniu świeżości i podkreśla jego włoski charakter. Print Przepis na Indyka w stylu scallopini z parmezanem Rodzaj dania Główn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ale Pysznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję