Dorsz w cieście piwnym

Dorsz w cieście piwnym

Dorsz w cieście piwnym

Ryby polecam nie tylko na piątkowy obiad. Powinniśmy je jeść co najmniej 3-4 razy w tygodniu. Jednak mimo wszystko ryby nie są u nas tanie i nie wszystkich stać by je często jeść. Dzisiaj chcę Wam zaproponować dorsza w cieście piwnym. Podałam go z ziemniakami i surówką z białej kapusty. Można też podać z frytkami ale wtedy jest bardziej kalorycznie. :) Ryba podana na talerzu z Porcelana Bogucice. Składniki: 400 g filet z dorsz (u mnie świeży) sól, pieprz do smaku sok z cytryny Ciasto piwne 1 szkl mąki psze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Autor

alaaa72alaaa72

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ciasto, dorsz, ryba, frytki, sok, ziemniak, kapustą, ziemniaki, surówka, obiad, ryba w ciescie, surówka z kapusty, dorsz pieczony, ryby smażone, tanie ciasto, tani obiad, pieczone ziemniaki, surówka ze świeżej kapusty, ziemniaki na obiad

Inne przepisy z Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.