Zostało mi trochę szpinaku, więc postanowiłam zrobić szybkie i smaczne wafelki ryżowe ze szpinakiem :)Składniki: 200 g mrożonego szpinaku, 1/3 fety, 1 ząbek czosnku, 1 łyżka masła, 1 opakowanie wafelków ryżowych. Przygotowanie: Na patelni rozpuszczamy masło i dusimy pod przykryciem mrożony szpinak. Następnie dodajemy 1/3 fety oraz wyciśnięty przez praskę 1 ząbek czosnku. Na każdy mini wafelek ryżowy nakładamy trochę ostudzonego szpinaku oraz posypujemy pokruszoną fetą. Najleps... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)