Piękna, słoneczna i ciepła pogoda sprzyja zmianie nawyków żywieniowych. Coraz częściej sięgamy po lekkie dania na bazie warzyw. Chcę Wam przedstawić nowy produkt marki
kolorowotorcikowoSAŁATKA Z GRILLOWANĄ POLĘDWICZKĄ I TRUSKAWKAMI "UŚMIECH LATA" Pięknie, smacznie, zdrowo...kolorowo!!!! :) I tak ma właśnie być - pyszna, prosta sałatka . Są tu warzywa, owoce i
Moja Książka KucharskaW moim domu na Święta Bożego Narodzenia zawsze gotuję barszcz czerwony w ogromnych ilościach ;-). Mój R bardzo lubi tę zupę. Zawsze do niej piekę pyszne paszteciki
Zakątek rozkoszy kulinarnychŚledź po sułtańsku, idealne na co dzień i od święta innymi słowy kiedy tylko masz śledzie to pomysł na śledzia po sułtańsku będzie świetną decyzją. Składniki
Mechanik w kuchniTa sałatka to bogactwo smaków. Jest w niej pyszny kurczak i jajka. Ciekawego akcentu dodaje ser pleśniowy, a chrupkości orzechy ziemne. Dodatkowej świeżości nadają kiełki. Całości
My Chcemy JeśćNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitMini pizze, to świetny pomysł na przekąskę imprezową. Można je przygotować już wcześniej, a gdy przyjdą goście, odgrzać w piekarniku. Tak przygotowana pizza na pewno zaskoczy
Passions hobbies lifePolecam pyszną rybkę w zalewie octowej. Idealna na przekąskę, można zajdać samą lub z chlebkiem. Przygotowanie jest bardzo proste, jedynie trzeba trochę odczekać aby rybka dobrze
Monia miesza i gotujeŁatwa do przygotowania przekąska – niekoniecznie na śniadanie – z pewną nutą wyrafinowania. Łagodne jajko ugotowane na twardo oraz koperkowy twarożek łączymy z bardziej wyrazistymi smakami wędzonego łososia
Kulinarna PokusaNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitPyszne, pachnące, soczyste, jeszcze ciepłe, oprószone cukrem pudrem, do tego kubek kawy i jakoś tak lepiej człowiekowi na sercu. Ja bułeczki smarowałam serkiem
Rozpustne gotowanieI po raz kolejny domowa wędlina, jakiej nie znajdziemy w sklepie. Bo kupując mielonkę kupujemy mięso oddzielone mechanicznie, przynajmniej ja czytając przypadkowe etykiety nie spotkałam się
Szefowa kuchniJeden przepis na małosolne już jest, ale tradycyjny, w zalewie. Kusił mnie jednak sposób "na sucho", a dokładniej mówiąc kusił mnie ich wygląd. Bo jak ogórek
Kuchnia w czekoladzieSchab z pończochy ... dlaczego tak... czy naprawdę niektórzy wieszają mięso w pończosze (pończochy, rajstopy) ? Ja mięso zawijam w gazę bawełnianą. Nie wyobrażam sobie powiesić mięso owinięte
królestwo garówJak wiecie, bo powtarzałam już to setki milionów razy ( heheh :p ) : uwielbiam wszelkiego rodzaju kasze! Jaglaną , pęczak , gryczaną i tą, którą najczęściej przyrządzam na słodko: mannę
Ostra na Słodko