wieprzowina - 8831 przepisów (strona:236/589)

Polędwiczki w cieście francuskim z pieczarkami 83

Nie macie pomysłu na weekendowy obiad? Jeśli tak to zapraszam do wypróbowania pysznej, delikatnej polędwiczki pieczonej w cieście francuskim z pieczarkami. Do tego garść sałat z

To co lubię - gotuję i polecam
Schab faszerowany kapustą i grzybami 80

Zanim na dobre zaczniemy piec i gotować potrawy Wielkanocne podzielę się z Wami przepisem na schab faszerowany pieczarkami i kapustą kiszoną. Trochę inna alternatywa dla tradycyjnych

To co lubię - gotuję i polecam
Botwinka 85

Kolejna z zup, które uwielbiam, a jaka zupa jest Waszą ulubioną? (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Botwinka Składniki 1 pęczek młodej botwinki 1 marchewka 1 mała pietruszka

To co lubię - gotuję i polecam
Łazanki z kapustą 84

Przepis na dzisiejszą potrawę dostałam od mojej babci. Kapusta z łazankami jest smaczna i prosta w wykonaniu, a do tego całkiem niedroga. Możecie ją zrobić z

To co lubię - gotuję i polecam
Kapuśniak 77

Ponieważ wiosna w tym roku wyjątkowo nie rozpieszcza nas wysokimi temperaturami, dlatego ciągle mam ochotę na potrawy, które dodają mi energii. Mimo szczerych chęci za zimno

To co lubię - gotuję i polecam
Karkówka z pieczarkami, cebulą i octem balsamicznym 94

Taką karkówkę jadłam kilka lat temu u znajomych i pamiętam, że bardzo mi smakowała. Smak zaskakujący ale myślę, że wielu przypadnie do gustu. Przepis przeleżał u

To co lubię - gotuję i polecam
Klopsiki duszone w kapuście 100

  Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Wbrew pozorom, to szybki obiad. Mamy teraz młode warzywa, które bardzo szybko się przygotowują

W garach u Gosi
Faszerowane ziemniaki 76

Weekend zapowiada nam się grillowo, dlatego zapraszam Was na faszerowane ziemniaki, które możecie zrobić zarówno na grillu jak i w piekarniku. Mimo wszystko pogodnego i słonecznego

To co lubię - gotuję i polecam
Papryka faszerowana 90

Papryka faszerowana, szybka wersja gołąbków – farsz taki sam. Najlepiej ją zrobić teraz kiedy paprykę mamy świeżą i pachnącą słońcem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Papryka faszerowana Składniki

To co lubię - gotuję i polecam
Bigos 101

Każdy z Was ma swoją wersję bigosu, ja dzisiaj dzielę się z Wami swoim przepisem. Smacznego. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Bigos Składniki 2,5 kg kapusty

To co lubię - gotuję i polecam
Kotlety mielone jak zrazy 106

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

W garach u Gosi
Zapiekanka z mięsem mielonym i kapustą włoską 97

Zapraszam Was dzisiaj na pyszną zapiekankę z kapusty włoskiej. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zapiekanka z mięsem mielonym i kapustą włoską Składniki 8-10 liści kapusty włoskiej

To co lubię - gotuję i polecam
Karkówka z pieczarkami 72

Zanim na dobre utkniecie w kuchni przygotowując świąteczne przyprawy, zapraszam Was na pyszną i soczystą pieczoną karkówkę. Dodatkiem mogą być tak jak u mnie kluski śląskie

To co lubię - gotuję i polecam
Żeberka w glazurze miodowo-winnej 73

Pachnące, pieczone żeberka z dodatkiem miodu, przełamane kwaśnymi jabłkami. Myślę, że ta propozycja spodoba się wszystkim tym, którzy uwielbiają żeberka, a z pewnością przypadnie do gustu

To co lubię - gotuję i polecam
Sałatka brokułowa 84

Jeszcze jedna sałatka, którą robi się bardzo szybko. Smakuje nawet dzieciom – niejadkom ;) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Sałatka brokułowa Czas przygotowania 15 min Składniki 1 duże

To co lubię - gotuję i polecam

Proponowane wyszukiwania