Nie macie pomysłu na weekendowy obiad? Jeśli tak to zapraszam do wypróbowania pysznej, delikatnej polędwiczki pieczonej w cieście francuskim z pieczarkami. Do tego garść sałat z
To co lubię - gotuję i polecamZanim na dobre zaczniemy piec i gotować potrawy Wielkanocne podzielę się z Wami przepisem na schab faszerowany pieczarkami i kapustą kiszoną. Trochę inna alternatywa dla tradycyjnych
To co lubię - gotuję i polecamKolejna z zup, które uwielbiam, a jaka zupa jest Waszą ulubioną? (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Botwinka Składniki 1 pęczek młodej botwinki 1 marchewka 1 mała pietruszka
To co lubię - gotuję i polecamPrzepis na dzisiejszą potrawę dostałam od mojej babci. Kapusta z łazankami jest smaczna i prosta w wykonaniu, a do tego całkiem niedroga. Możecie ją zrobić z
To co lubię - gotuję i polecamPonieważ wiosna w tym roku wyjątkowo nie rozpieszcza nas wysokimi temperaturami, dlatego ciągle mam ochotę na potrawy, które dodają mi energii. Mimo szczerych chęci za zimno
To co lubię - gotuję i polecamTaką karkówkę jadłam kilka lat temu u znajomych i pamiętam, że bardzo mi smakowała. Smak zaskakujący ale myślę, że wielu przypadnie do gustu. Przepis przeleżał u
To co lubię - gotuję i polecamNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Wbrew pozorom, to szybki obiad. Mamy teraz młode warzywa, które bardzo szybko się przygotowują
W garach u GosiWeekend zapowiada nam się grillowo, dlatego zapraszam Was na faszerowane ziemniaki, które możecie zrobić zarówno na grillu jak i w piekarniku. Mimo wszystko pogodnego i słonecznego
To co lubię - gotuję i polecamPapryka faszerowana, szybka wersja gołąbków – farsz taki sam. Najlepiej ją zrobić teraz kiedy paprykę mamy świeżą i pachnącą słońcem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Papryka faszerowana Składniki
To co lubię - gotuję i polecamKażdy z Was ma swoją wersję bigosu, ja dzisiaj dzielę się z Wami swoim przepisem. Smacznego. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Bigos Składniki 2,5 kg kapusty
To co lubię - gotuję i polecamNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
W garach u GosiZapraszam Was dzisiaj na pyszną zapiekankę z kapusty włoskiej. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zapiekanka z mięsem mielonym i kapustą włoską Składniki 8-10 liści kapusty włoskiej
To co lubię - gotuję i polecamZanim na dobre utkniecie w kuchni przygotowując świąteczne przyprawy, zapraszam Was na pyszną i soczystą pieczoną karkówkę. Dodatkiem mogą być tak jak u mnie kluski śląskie
To co lubię - gotuję i polecamPachnące, pieczone żeberka z dodatkiem miodu, przełamane kwaśnymi jabłkami. Myślę, że ta propozycja spodoba się wszystkim tym, którzy uwielbiają żeberka, a z pewnością przypadnie do gustu
To co lubię - gotuję i polecamJeszcze jedna sałatka, którą robi się bardzo szybko. Smakuje nawet dzieciom – niejadkom ;) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Sałatka brokułowa Czas przygotowania 15 min Składniki 1 duże
To co lubię - gotuję i polecam