wieprzowina - 8831 przepisów (strona:233/589)

Zapiekanka mięsno-ziemniaczana 96

Lubicie zapiekanki? Dzisiaj przepis na pyszną zapiekankę mięsno-ziemniaczaną z dodatkiem czerwonej soczewicy. Pomysł na szybki i smaczny obiad. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zapiekanka mięsno-ziemniaczana

To co lubię - gotuję i polecam
Nadziewane muszle mięsem mielonym i warzywami. 79

Kolejna weekendowa propozycja, tym razem muszle makaronowe nadziewane farszem mięsno-warzywnym. Makaron nadziewany pysznym sosem z dodatkiem warzyw, roztopioną mozzarellą i świeżą bazylią. Doskonała propozycja na

To co lubię - gotuję i polecam
Kotlety mielone z czosnkiem. 107

Przepis na kotlety mielone w trochę innej wersji niż tradycyjne. Tym razem kotlety mielone z dodatkiem czosnku. Podczas smażenie czosnek traci ostrość i nie przebija się

To co lubię - gotuję i polecam
Zupa fasolowa. 83

Przepis na wyśmienitą zupę fasolową. Zupa z dodatkiem fasoli Jaś, ale możecie ją również przygotować z dowolną, ulubioną fasolą. Zupa fasolowa idealnie sprawdzi się w chłodne

To co lubię - gotuję i polecam
Polędwiczki w cieście francuskim z pieczarkami 103

Nie macie pomysłu na weekendowy obiad? Jeśli tak to zapraszam do wypróbowania pysznej, delikatnej polędwiczki pieczonej w cieście francuskim z pieczarkami. Do tego garść sałat z

To co lubię - gotuję i polecam
Schab faszerowany kapustą i grzybami 112

Zanim na dobre zaczniemy piec i gotować potrawy Wielkanocne podzielę się z Wami przepisem na schab faszerowany pieczarkami i kapustą kiszoną. Trochę inna alternatywa dla tradycyjnych

To co lubię - gotuję i polecam
Botwinka 113

Kolejna z zup, które uwielbiam, a jaka zupa jest Waszą ulubioną? (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Botwinka Składniki 1 pęczek młodej botwinki 1 marchewka 1 mała pietruszka

To co lubię - gotuję i polecam
Łazanki z kapustą 105

Przepis na dzisiejszą potrawę dostałam od mojej babci. Kapusta z łazankami jest smaczna i prosta w wykonaniu, a do tego całkiem niedroga. Możecie ją zrobić z

To co lubię - gotuję i polecam
Kapuśniak 105

Ponieważ wiosna w tym roku wyjątkowo nie rozpieszcza nas wysokimi temperaturami, dlatego ciągle mam ochotę na potrawy, które dodają mi energii. Mimo szczerych chęci za zimno

To co lubię - gotuję i polecam
Karkówka z pieczarkami, cebulą i octem balsamicznym 115

Taką karkówkę jadłam kilka lat temu u znajomych i pamiętam, że bardzo mi smakowała. Smak zaskakujący ale myślę, że wielu przypadnie do gustu. Przepis przeleżał u

To co lubię - gotuję i polecam
Klopsiki duszone w kapuście 118

  Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Wbrew pozorom, to szybki obiad. Mamy teraz młode warzywa, które bardzo szybko się przygotowują

W garach u Gosi
Faszerowane ziemniaki 96

Weekend zapowiada nam się grillowo, dlatego zapraszam Was na faszerowane ziemniaki, które możecie zrobić zarówno na grillu jak i w piekarniku. Mimo wszystko pogodnego i słonecznego

To co lubię - gotuję i polecam
Papryka faszerowana 117

Papryka faszerowana, szybka wersja gołąbków – farsz taki sam. Najlepiej ją zrobić teraz kiedy paprykę mamy świeżą i pachnącą słońcem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Papryka faszerowana Składniki

To co lubię - gotuję i polecam
Bigos 130

Każdy z Was ma swoją wersję bigosu, ja dzisiaj dzielę się z Wami swoim przepisem. Smacznego. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Bigos Składniki 2,5 kg kapusty

To co lubię - gotuję i polecam
Kotlety mielone jak zrazy 129

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

W garach u Gosi

Proponowane wyszukiwania