Składniki: 1kg tłustego sera 3 razy mielonego (może być z wiaderka), 5 jajek, 100g miękkiego masła, 2 łyżki słodzidła (u mnie ksylitol), 2 łyżki
SaganekSernik wiedeński jest królową wśród serników. Jest on pyszny, bardzo prosty w przygotowaniu, a smakuje wyśmienicie. Na pewno warto wypróbować przepis! 🙂 Składniki: 1kg twarogu z wiaderka
AleTorcikSernik wiedeński jest królową wśród serników. Jest on pyszny, bardzo prosty w przygotowaniu, a smakuje wyśmienicie. Na pewno warto wypróbować przepis! 🙂 Składniki: 1kg twarogu z wiaderka
AleTorcikCiasteczka budyniowe to doskonały sposób na zajęcie dla dużych i małych. Czas nam się dłuży podczas kwarantanny, możemy go urozmaicić na słodko. Przepis banalnie prosty, więc
gotuj ze mnąJeśli macie niewykorzystaną białą kiełbasę, to polecam taki oto sposób na jej przygotowanie. Robi się naprawdę szybko, a potem do tego kromka chleba i można zajadać
Kuchnia domowa AniZapraszam na świąteczną roladę biszkoptową z kremem chałwowym. Delikatny, puszysty biszkopt z obłędnie pysznym kremem chałwowym posmakuje wszystkim, którzy uwielbiają chałwę. Rolada jest bardzo prosta do
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Ciasto bananowe to pyszne połączenie miękkiego biszkoptu z bananową masą i delikatnym kremem śmietankowo-galaretkowym. Wyśmienite ciasto na każdą okazję, proste w przygotowaniu. Raj dla wielbicieli
Blog kulinarny S9.PL(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 3 szklanki mąki pszennej 7 jajek L 200 gram margaryny lub masła 1 i 1/2 szklanki cukru 6 łyżek miodu 1 i
Blog kulinarny S9.PLJest to tradycyjny wielkanocny barszcz z południa Polski domowy zakwas 1 kg żeberek 0,5 kg kości karkowych 0,3 kg kiełbasy wiejskiej 4 białe surowe
czarrna od kuchniSkładniki: 2 kości wieprzowe świeże lub wędzone 1 laska kiełbasy wiejskiej 2 białe kiełbaski 2 łyżki śmietany 1 łyżka chrzanu tartego 1 łyżeczka majeranku liść laurowy
czarrna od kuchniskładniki 400 g mąki tortowej 6 łyżek cukru pudru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 200 g margaryny 2 łyżki kakao 3 łyzki śmietany 18 % masa serowa
Moje WyrobyDomowe mięsa nie mają sobie równych! To prawdziwy rarytas, który bez problemu możecie zrobić w domu. Przygotowanie takie mięsa zajmuje kilka minut. Wystarczy kawałek dobrej
Wędrówki po kuchniDo końca nie byłam pewna czy upiekę dżdżową czy piaskową babkę, zwyciężyła jednak Baba drożdżowa z rodzynkami. Po upieczeniu i wystudzeniu można ją polukrować lub po
Mama GotujeKochani, dobrego czasu! Niech Wam przyniesie to, czego najbardziej potrzebujecie ♥ i Radości Świąt na co dzień. Niech Światło rozświetli mrok, a w sercach rozkwita
Kuchnia w Słońcu Skąpana