śniadania - 47413 przepisów (strona:1830/3161)

Klasyczna domowa granola 61

Klasyczna domowa granola, czyli mój kulinarny „must have”. Do tej pory nie znalazłam w sklepach fajnego, to znaczy z dobrym składem, odpowiednika tej chrupiącej

Natka Pietruszki
Sałatka Koryncka 169

 Sałatka koryncka.  Przepis na sałatkę z rodzynkami korynckimi. Sałatka koryncka Sałatka koryncka to nic innego jak pyszna , chrupiąca sałatka z dodatkiem rodzynek korynckich, zwanych

Z Kuchni Do Kuchni
Pasta z serka śmietankowego i wędzonego łososia 64

Jakie to było pyszne, matko i córko. Tzn. spodziewałam się fajnego efektu, ale nie aż tak. Nie pamiętam czemu zrobiłam tytułową pastę, ale coś mi świta

Kardamonovy
Racuszki z serka wiejskiego 65

Takie małe puchate racuszki posmakują każdemu. Można je podać z miodem, konfiturą, jogurtem albo z czym w duszy zagra. Racuchy szybkie w wykonaniu i warto je

Moje Małe Czarowanie
Pasztet z czerwoną soczewicą i warzywami 47

Tym razem coś dla wszystkich miłośników kuchni bezmięsnej – pasztet z czerwoną soczewicą i warzywami. Ale oczywiście każdy może go spróbować! Jest pyszny, aromatyczny, sycący. W

Natka Pietruszki
Omlet cesarski 142

Omlet cesarski Niezwykle puszysty i delikatny Składniki 2 jajka 2 łyżeczki cukru pudru 2 płaski łyżki mąki 2 łyżki mleka szczyota soli po łyżce masła i

czarrna od kuchni
Kanapeczki z wędzonym łososiem na krakersach 68

Imprezowa przekąska w królewskim stylu. Maleńkie kanapeczki na słonych krakersach, w sam raz na 2 kęsy. Krakersy z kremowym serkiem pieprzowym, plasterkami surowego wędzonego łososia, ogórkiem

ProstePesto.pl
Tost Skagen 71

Tost Skagen to popularna szwedzka przystawka, która składa się z pieczywa i sałatki z krewetek. Podstawą sałatki są małej wielkości krewetki połączone z majonezem, kwaśną śmietaną

MeCooks
Naleśniki budyniowe 67

To jest poezja, pyszne nie można skończyć jeść. Polecam Wykonanie – wszystkie składniki razem zmiksować na gładką masę. Odstawić ciasto na 10 minut. Smażyć naleśniki jak

Kuchnia Pokoleń
Pasta jajeczna z fetą 60

Pasta jajeczna to klasyk nad klasykami, każdy lubi i każdy robi po swojemu. Tym razem jaja połączyłam z fetą i jogurtem greckim, prosto i pysznie. Polecam

Moje Małe Czarowanie

Proponowane wyszukiwania