Drobiowe kotlety siekane z piekarnika

Drobiowe kotlety siekane z piekarnika

Przepis na : obiad

Drobiowe kotlety siekane z piekarnika są uniwersalne – sprawdzą się na każdą okazję: obiad, kolację czy różnego rodzaju przyjęcia. Przez to, że są pieczone w piekarniku to nie nasiąkają tłuszczem, więc są chudsze i zdrowsze od tych z patelni. Przygotowując drobiowe kotlety siekane z piekarnika na obiad możemy je podać z ziemniakami i surówką, natomiast jeżeli na imprezę to najlepiej będą smakowały z sosem czosnkowym lub tysiąca wysp. Warto dodać, że smakują one zarówno na ciepło, jak i na zimno, więc...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Autor

Danka PichciDanka Pichci

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kotlety, obiad, kurczak, mięso, kolacja, śniadania, przekąski, ziemniaki, pierś z kurczaka, sosy, surówka, sos czosnkowy, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.