Parmezanowe ciasto naleśnikowe nadziane plastrami boczku i żółtego sera, zapieczone pod pierzynką sosu à la carbonara. Ten przepis jest mistrzostwem świata, danie wprost stworzone dla miłośników
ProstePesto.plDziś naleśniki z serem ale na ostro, tym razem nie na słodko. Użyłam tutaj sera feta i sera twardego Mimolette. Zasmażone naleśniki smakują wybornie, polecam. Naleśniki
Moje Małe CzarowanieDziś zapraszam na pyszną, pożywną i smakowitą kanapkę, mega kanapkę. Grillowana papryka, patison i soczyste mięso z kaczki, takie oto składniki są w tej kanapce. Polecam
Moje Małe CzarowaniePyszne, chrupiące, zdrowe i wegańskie Tosty z masłem z nerkowców i awokado , z pomidorem, sałatą i ziarnami sezamu. Polecam sałatę rzymską, która swoją chrupkością i soczystością
Moja DelicjaTen zakwasowiec wspomagany jest drożdżami a to tylko dlatego że chciałam mieć szybko pyszny chleb, nie miałam czasu czekać. I tak oto chleb jest na zakwasie
Moje Małe CzarowaniePieczony bakłażan, tahini, sok z cytryny, czosnek – baba ghanoush Baba ghanoush, czyli pasta z opiekanego bakłażana to zaraz po hummusie najbardziej znane i lubiane bliskowschodnie
Tajemnice Smaku