Szpinak porwać na mniejsze kawałki, rzodkiewki pokroić na plasterki, a łososia na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki ułożyć wg uznania. Składniki dressingu wymieszać ze sobą i polać nim gotową sałatkę. Smacznego, Anulla
Fabryka pomysłówtwardo i kroimy w ósemki. Rzodkiewkę kroimy w krążki i także dodajemy do sałatki. Majonez mieszamy razem z chrzanem, odrobiną soli i pieprzu. Polewamy tak przygotowanym sosem sałatkę. Smacznego
Taste Therapyogórki i fetę kroimy w gruba kostkę, cebulę w półplasterki. Dorzucamy oliwki, polewamy oliwą i doprawiamy pieprzem i ziołami. Podajemy z bagietką, którą wybieramy cały sosik, który puści sałatka :) Smacznego !!! 1 porcja - 286,5 kcal, - białko - 11,5 g - tłuszcz - 23 g - węglowodany - 11,7 g - błonnik pokarmowy - 13,7 g Zapraszam na fanpage
Moje Kuchenne RewelacjeProsta i szybka, smaczna sałatka kryzysowa. Większość z tych składników mam w domu pod ręką i gdy chcę zjeść coś dobrego i pożywnego, robię tą sałatkę. SKŁADNIKI ½ czerwonej papryki (można użyć konserwowej), 20 dag szynki konserwowej, ¾ puszki kukurydzy konserwowej Orzech , ¾ puszki fasoli czerwonej, 4-5 ogórków konserwowych, 3 jajka ugotowane na twardo, ½ cebuli sól, pieprz, 2 łyżki majonezu
słodki bratekdoprawiamy natką pietruszki, solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy i przekładamy do keksówki. Zapiekamy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez 50 minut. Podajemy z kaszą jaglaną i ulubioną sałatką. Smacznego
Moje-pitraszenieBardzo smaczna sałatka, tylko podana od razu smakuje najlepiej. Składniki 150 g kaszy pszennej 250 g pomidorków koktajlowych 200 g świeżego ogórka 1 pęczek koperku 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka majonezu sól pieprz Przygotowanie Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Kaszę gotujemy na sypko. Ogórka kroimy wzdłuż, później na „piórka”. Solimy, odstawiamy by puścił wodę
R'n'G Kitchenrzucać na olej. 5. Piec jak pączki na głębokim oleju. Odsączyć na ręczniku papierowym. 6. Podawać na słodko, z konfiturą, ale świetnie też smakują z sosem czosnkowym lub sałatką. Smacznego
W mojej kuchniczasie była idealna do konsumpcji! Wędlinę podajemy pokrojoną w bardzo cienkie plasterki np. z różnymi gatunkami serów i czerwonym winem. Taka kacza szyneczka może też być pysznym dodatkiem do sałatki. Smacznego! The post Suszona pierś z kaczki. Duck Prosciutto appeared first on Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię