już dopisuje i ponad 20 stopniowe temperatury grzeją nasze buzie. 😊 A co za tym idzie, mamy ochotę na zimne napoje i przekąski. Dziś zaproponuję Wam orzeźwiający i mocno czekoladowy shake z miętą. Dzięki bananowi dostarczamy zdrowe kalorie, a liście mięty nadają orzeźwienia całemu deserowi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Bardzo prosty i szybki w przygotowaniu, a na bardzo upalne dni możecie dodatkowo
Zdrowie i pysznie na talerzuWitajcie :) U nas zima nie odpuszcza, znowu pada śnieg i jest zimno. Na poprawę humoru zostawiam Wam pysznego shake z mleka kokosowego i nutelli, po prostu pycha.Można dodać go do kawy zamiast mleka, mi bardzo smakuje takie połączenie :) Dwa składniki a taki pyszny deser :) Napój ten jest niezwykle cenny i zawiera szereg prozdrowotnych właściwości, dlatego powinien na stałe zagościć
Sama słodycz i szczypta chilipepper 1 teaspoon garlic powder 2 teaspoons paprika Preparation: Boil the potatoes in salted water until almost tender, for about 10-15 minutes and drain in the colander. Shake the colander back and forth a few times to fluff up the outsides. Place the potatoes on a baking tray lined with baking paper and mix with oil, season with salt
karmelowyObłędnie ciasteczkowy, nieprzyzwoicie pyszny i orzeźwiający napój. Słodka rozpusta w upalne, letnie dni. Piekielnie kuszący, ale niewątpliwie grzechu wart. Koniecznie spróbujcie. Składniki (1-2 porcje): Shake: 1,5 szklanki (375 ml) lodów śmietankowych lub waniliowych 0,75 szklanki (180 ml) zimnego mleka 3 ciasteczka markizy czekoladowe z kremem śmietankowym (u mnie Oreo) Dodatkowo: ciasteczka do dekoracji Przygotowanie: 1) Wszystkie składniki
Fitsweet.melarge potatoes, peeled and cut into 3 cm pieces salt Preparation: Boil the potatoes in salted water until almost tender, for about 10 minutes and drain in the colander. Shake the colander back and forth a few times to fluff up the outsides Place the potatoes on a baking tray lined with baking paper and mix with melted goose
karmelowyPrzepis jest wręcz banalny. Ale kiedy spróbowałam tego połączenia wiedziałam, ze muszę się z Wami podzielić dokładną recepturą. Tak przygotowany shake smakuje wyśmienicie. Zaliczam go do jednego z lepszych. Jego struktura jest bardzo puszysta, jakby piankowa, pewnie za sprawą mrożonych truskawek, które są tu nieodzowne. Banan nadał słodyczy i kremowości, podobnie jak mleko. Całość dopełnia wysokiej jakości białko wegańskie
Zdrowie na języku :Ppodwieczorek. Z pewnością dzieci go pokochają bo jest delikatny i kremowy, a w smaku - rewelacyjny! Składniki: (2 porcje) 250 g twarogu chudego 2 łyżki mleka 2 łyżki Truskawki Lio Shake Foods by Ann 1-2 łyżeczki miodu 1 op. (50 g) musli - u mnie: Malina&Wiśnia&Truskawka Foods by Ann Wykonanie: Twaróg wrzucamy do miski i rozgniatamy
Kuchnia MagdaLenyCzasem mamy czas tylko na łyk śniadania. Co zrobić? Oczywiście shake'a, który dostarczy nam energii. Potrzebujemy: Czytaj więcej
Tylko pyszniekoktajl #shake Zblendowane : #kiwi #avocado Hass - 1/2 #pasternak #pomarancz #len mielony - 1 łyżka ( świeżo mielony i sparzony wrzątkiem ) #banan #mleko #owsiane
Szkrab Je Samdrop of oil, fry it a bit, just to soften those vegatables a bit. In the meantime add all the ingredients of sauce to small jar, close it and shake till the ingredients combine. For me it is the fastest and best way to prepare sauces or marinades. When barley and pan vegetables cool down mix all salad ingredients together
Martyna Cookssimilar pieces as cucumber and tomatoes. Put the olive oil, juice from half of the lemon and spices into a jar (leave the dill aside). Close the jar and shake it to mix the ingredients inside. Taste the sauce – if it is to sour add a bit of water (or olive oil) if you can’t taste
Martyna Cooksmoment to take them out. Cut the cheese into pieces big enough to be in whole salad. Put all the sauce ingredients into a small jar, close it and shake until the ingredients combine. When the sauce is ready pour it over the salad and mix it all together. Preheat grill pan, put the eggplant
Martyna Cookssalt; natural flavours. *From controlled organic farming. Company: Natumi (Germany). Price: ca. PLN 5. Nett weight: 200 ml. It is a tasty alternative to the traditional cream. Shake before use. After opening keep in the fridge and use within 4 days. The product is not suitable for whipping. It may be used for hot or cold, sweet or spicy dishes
Qlinarnie i Qlinarniejogurtu naturalnego. Użyte owoce to mrożone jagody, mrożone truskawki oraz garść świeżych borówek. Dzięki użyciu mrożonych owoców lody można podawać już po zmiksowaniu ich z jogurtem w malakserze, jako shake lub mrożone smoothie. The post Jogurtowe lody jagodowo-truskawkowe appeared first on Moja Delicja
Moja Delicjacomplete levels in several ways. Although the culinary issues were not taken into much consideration here, developers did not forget to include a few pictures of the food (shake, coffee, cake, baked fish, skewers, burgers and pizza) on the premises that we visit as a serial cleaner. Culinary mentions can also be seen during the conversation of the main character
Nerds Kitchen