ravioli - 445 przepisów (strona:26/30)

Chinkali gruzińskie z mięsem. 93

Dzisiaj zapraszam Was ponownie do Gruzji! Najbardziej rozpoznawalnym daniem gruzińskim jest chinkali.  Co to takiego? Chinkali to gruzińskie "pierogi" w formie sakiewki, wypełnionej mięsem i

SMYKWKUCHNI
Spaghetti w delikatnym pomidorowym sosie 156

Spaghetti w delikatnym pomidorowym sosie to propozycja na szybki i smaczny posiłek dla całej rodziny. Kluczem tego dnia jest odpowiednie przyprawienie sosu pomidorowego. Tym razem makaron

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Trattoria Boccone 112

W ostatni weekend w ramach plebiscytu „Polska od kuchni” promującego polską gastronomię odwiedziliśmy razem z Madzią restaurację Trattoria Boccone mieszczącą się na Pradze Południe

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Sałatka z szynką i żółtym serem 383

Sałatka z szynką i żółtym serem to bardzo prosta, składająca się dosłownie z kilku składników sałatka. Idealnie się sprawdzi na każdą imprezę, spotkanie ze znajomymi czy

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Ptysie z kremem budyniowym 106

Ptysie z kremem budyniowym Składniki – ptysie: Mąka – 1 szklanka Jajka – 4 sztuki Masło – ½ kostki Woda – 1 szklanka Składniki – krem: Mleko – 700 ml Wanilia – 2 laski Masło

Kuchnia Bon Appetit
Pierogi z botwinką, kozim serem i kaszą pęczak 140

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

Kuchnia Bon Appetit
Pierogi z kaszą gryczaną i soczewicą 92

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband

Kuchnia Bon Appetit
Japońsko - libańska sałatka z cieciorką na parze od Bonduelle 175

Ale kolory! Ale zieleń! Uwielbiam ten okres, kiedy można nabyć na lokalnym ryneczku, świeże i zdrowe produkty, często prosto od rolnika. Danie przygotowane z takich warzyw

SMYKWKUCHNI
Pierogi ze szpinakiem! 157

Świeży szpinak miałam w lodówce a obiadu nie było, chwilę pomyślałam i tak powstały pyszne pierogi nadziewane szpinakiem, fetą i ricottą. Danie palce lizać. Raz ciach

SMYKWKUCHNI

Proponowane wyszukiwania