Bardzo smaczna i efektowna przekąska z pieczarek, papryki i kabanosów , ma cudowny smak i wspaniały aromat, najlepiej smakuje na gorąco po wyjęciu z pieca, prosty pomysł
Wanilia i Kardamonskładniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego gruboziarnista sól żółty ser starty na tarce o grubych oczkach ulubione przyprawy np. słodka lub ostra papryka, zioła prowansalskie… mleko
Domowy Smak JedzeniaProsta i szybka do przygotowania karnawałowa przekąska na krakersach z kozim serkiem i wędzonym łososiem. Składniki: ½ opakowania słonych krakersów 10 dag wędzonego łososia z cytryną
Wanilia i KardamonSkładniki: 2 placki tortilli, 2-3 liście sałaty, 200g wędzonego łososia, 4 większe łyżeczki chrzanu, 200g serka kanapkowego naturalnego, małe pomidorki do dekoracji, kilka listków świeżej
W kuchni u MonikiPieczarki faszerowane mięsem mielonym... Potrzebne będą: średnie pieczarki mięso mielone ser cebula bułka tarta lub zwykła namoczona w mleku majeranek jajko sól, pieprz Mięso mielone przygotowujemy
Pelusiowa KuchniaKlopsiki w occie... Potrzebne będą: mielone majeranek cebula bułka tarta sól, pieprz Zalewa: 3 szklanki wody 1 szklanka octu 3/4 szklanki cukru płaska łyżeczka soli
Pelusiowa KuchniaGalaretka wieprzowa... Potrzebne będą: 2 duże golonki włoszczyzna 3 liście laurowe 4 ziela angielskie 5 ziaren pieprzu kostka rosołowa sól, pieprz żelatyna ocet do
Pelusiowa KuchniaJajka faszerowane z pieczarkami na ciepło.... Potrzebne będą: 12 jajek 40 daj pieczarek 1 cebula 2 łyżki miękkiego masła 2 łyżki masła 1 czubata
Pelusiowa KuchniaTo już ostatni przepis w tym starym roku <Łezka> ale Nowy Rok zapowiada się jeszcze lepiej! Tego Wam z całego serca życzę.
Bon Appetit MałgorzatyKasza jest łatwa w przyrządzeniu, powszechnie dostępna, tania i można podawać ją z wieloma daniami w różnych kombinacjach smakowych
Bon Appetit MałgorzatyPyszny domowy pasztet pieczarkowy podany w zapieczonej bułce. Składniki: 10 małych bułeczek 2 dag masła 30 dag wędliny (mogą być resztki świąteczne) 10 dag pieczarek 1
Tradycyjna KuchniaIdealny pomysł na wykorzystanie wędliny, która np. pozostanie nam po świętach. Smakuje wybornie na pieczywie. Składniki: 15 dag szynki 2 łyżki majonezu 1 łyżeczka tartego chrzanu
Tradycyjna KuchniaTak przygotowana pasta idealnie smakuje podana na pieczywie i jajku. Składniki: 15 dag wędliny 1 łyżka musztardy 1 łyżka kwaśnej śmietany 1 ugotowane jajko na twardo
Tradycyjna KuchniaZ okazji Nowego Roku życzę Wam dużo zdrowia, szczęścia i powodów do uśmiechu oraz realizacji noworocznych postanowień i spełnienia marzeń. Wyspani po nocnych
Weekendy w domu i ogrodzieKrążki cebulowe to przysmak, który przywędrował do nas z Ameryki. Jest to moja ulubiona przekąska, która świetnie sprawdza się na wszelkich imprezach od Sylwestra, imprezę karnawałową
Wielki apetyt