ViolaPassion Wspaniałe wykwintne danie. Mule z kurkami w białym winie. Krótka informacja dla moich czytelników nie Polskojęzycznych. Kurki są to leśne grzyby. NIE znający się na
Viola cooks with passionViolaPassion Niby żadna sztuka a jednak Dla wielu z was ta potrawa jest nowością. Odkąd pamiętam jajka królowały na stole w moim
Viola cooks with passionWspaniała zapiekanka z salami i szparagami w roli głównej :-) Składniki: Ciasto francuskie Kilka plastrów salami z dzika 12 szparagów 6 łyżek startego parmezanu
Viola cooks with passionViolaPassion Moje myśli: Mogę kogoś obrazić swoim zdaniem ,ale myślę że niektórych rzeczy nie powinno się zmieniać, i nie które potrawy powinny zostać nietknięte. Tatar wołowy
Viola cooks with passionSezon na letnie warzywa w pełni - cukinia obrodziła, więc wykorzystujemy ją na rożne sposoby. Dzisiaj pyszne placki z cukinii. Delikatne, lekkie i smaczne. SKŁADNIKI 2 średnie
W kuchennym oknie EwyCo prawda pita kupiona, ale farsz i sos to zrekompensował. Składniki 4 pity 4 udka kurczaka 1 czerwona cebula sałata karbowana ogórek kiszony Sos jogurtowy
R'n'G KitchenSkładniki filet z kurczaka 250 g serka mascarpone kubek jogurtu naturalnego 1 pomarańcza 4 ząbki czosnku lubczyk, sól, pieprz imbir kolendra lub natka pietruszki 1 cebula
Gaździnka warzyKanapkowy sos curry z cukinii Po ketchupowym sosie- nadszedł czas na sos curry . Stwierdziłam ,że warto poeksperymentować z następnymi wersjami sosów z cukinii . Tym razem użyłam
Ogrodnik w podróżyO tym, jak bardzo kocham pizzę z chlebków naan już Wam kiedyś pisałem. Uważam, że po prostu nie ma lepszego sposobu na rozprawienie się z „ pizzowym
Food SquareBardzo proste danie, a dokładniej przekąska. Wystarczy tylko boczek, parzony i wędzone śliwki. A potem już tylko grill. Składniki: Boczek parzony Wędzone śliwki Wykałaczki Wykonanie: Boczek
Smaki EwyNa straganach przepych świeżych owoców i warzyw , stąd moja propozycja. Smaczna i prosta :) Składniki : 20 dag świeżej fasoli 2 duże marchwie 1 ziemniak masło klarowane, sól
Proste PotrawyKasza jest surowa, zupa PROFi zaś gotowa, pieczarki podsmażone, razem połączone, pieprzem wyostrzone i w piekarniku zapieczone. Na końcu śmietanką podlane, serem żółtym posypane, pietruszką posypane
Moniki Smakołykiskładniki: 4 duże tortille 300 – 400 g mięsiwa w sosie własnym Spichlerza Rusieckiego 4 ogórki kiszone, średniej wielkości 2 pomidory 1 cebula 2 ząbki czosnku
Domowy Smak JedzeniaSpożycie jajek w Polsce sięga blisko 160 sztuk rocznie na jedną osobę. Liczą się tutaj jednak tylko te jajka jedzone w postaci gotowanych na twardo lub
Jacob TastesKolejny raz stawiamy na sezonowe przysmaki. Właściwie to gotowanie na tym polega. Robimy to, co w danym sezonie jest dostępne. Fasolka szparagowa w każdym, dosłownie każdym
R'n'G Kitchen