(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 1 bakłażan 2 kulki mozzarelli 2 suszone pomidory z zalewy 3 łyżki oliwy 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz wykonanie: W miseczce mieszamy oliwę z sokiem z cytryny, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Bakłażana myjemy i kroimy w plasterki. Każdy plasterek smarujemy mieszanką z oliwy i grillujemy przez ok. 2-3 min., aż będą miękkie, nie odwracamy. Następnie połowę krążków odwracamy posypujemy startą mozzarellą oraz posiekanymi suszonymi pomidorami. Prz... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...