W trakcie choroby mam mało siły i ochoty na długie i mozolne gotowanie, szukam szybkich, smacznych i zdrowych rozwiązań, które nasycą mnie na długi czas, ale
Cooking MonsterMięsny pasztet z pieczarkami to nasz domowy specjał, który gości często na naszych stołach. Prawdziwy pasztet to świetna propozycja zimnej imprezowej przekąski na domowych uroczystościach
Szalona Kuchnia Eweliny21.10.2018 Szybka i łatwa w przygotowaniu przekąska. Nie co odmiany zamiast tradycyjnej kanapki. Składniki 6 jajek 1 łyżka sosu majonezowego czosnkowego( można zastąpić jogurtem greckim) 1
gotuj ze mnąJesienią nie brakuje u mnie dyni. Można z niej wyczarować przekąski, słodkie wypieki, zupy, gulasze czy ostatnio słynny bigos z dyni . Spróbowałam prawie wszystkiego i polecam
Zasmakuj KuchniPrzepis na tę roladę pochodzi ze strony Mgotuje.pl . Robiłam ją już kilka razy ale dopiero teraz dodaję przepis (jakoś nigdy czasu nie mam). Można ją podawać
Mam apetyt na ...Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
W garach u GosiTaco, czyli pyszne chrupiące muszelki z mięsnym farszem i orzeźwiającą salsą. Jeśli jeszcze nie próbowałeś, koniecznie trzeba to nadrobić! Składniki: 12 placków kukurydzianych taco shells
Malinowo w kuchniPrzepiórcze jajka po szkocku Przepiórcze jajka są bardzo zdrowe . Nadeszła jesień a to niestety oznacza , że za sprawą niskich temperatur nasze przepiórki zrobią sobie przerwę w
Ogrodnik w podróżyPod tą nazwą kryją się tosty z szynką, serem, sosem beszamelowym i sadzonym jajkiem. Kilka prostych składników, a efekt końcowy niezwykle smaczny i sycący. Polecam na
Smaki Na TalerzuŁOSOŚ JURAJSKI SOUS VIDE Z PURÉE ZIEMNIACZNYM I OLEJEM Z KOPRU Zapraszam do zrobienia soczystego, delikatnego łososia jurajskiego z polskiej ekologicznej hodowli. Idealnym dodatkiem do ryby
chefintheforestLubię kurczaka za ilość sposobów w jaki można go przygotować. Dziś piersi podane w panierce z płatków owsianych, pietruszki oraz sera. 3 pojedyncze piersi kurczaka 2
Smaki Na TalerzuLegumina drobiowa z kalafiorem i rakami Autor przepisu: Maciej Nowicki, szef kuchni Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie Co to jest legumina Niemal zapomniane dziś
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata„Kaszubska” sałatka „Kaszubska” sałatka , to nie jest regionalny wyrób tradycyjny . Z Kaszubami ma tyle wspólnego co ja , czyli po prostu tu przebywa
Ogrodnik w podróżyDuszone buraczki z papryką , przetwory Buraczki , szczególnie duszone , czy marynowane o tej porze roku to prawdziwy kulinarny hit . Zawsze staram się zatrzymać jak najwięcej dobroci z
Ogrodnik w podróży14.10.2018 Grzyby mun mają charakterystyczną żelatynową konsystencję, są twardawe, chrupiące i wspaniale chłoną smaki i zapachy produktów, z którymi są podawane. Ponoć mają dar wchłaniania wolnych
gotuj ze mną