Ta pyszna i niebanalna propozycja imprezowa wzbudza zachwyt i zaciekawienie w internetach. Wobec powyższego, nie mogłam przejść obok niej obojętnie i przygotowałam swoją wersję No i
Smaki Na TalerzuSkładniki: ciasto: 300 g mąki 1 jajko 30 g masła 30 g drożdży 1/2 szklanki mleka 1 łyżeczka cukru 1 łyżeczka soli farsz: 200 g soczewicy
czarrna od kuchni[Głosów:1 Średnia:5/5] składniki: 2 krążki sera camembert 1 jajko 25 ml mleka bułka tarta mąka sól, pieprz olej do smażenia wykonanie: Jajko
Domowy Smak Jedzenia28.12 .2019 Magda Ekspresowa, ciepła przekąska do podania to oczywiście zawijasy z ciasta francuskiego z dodatkami. Idealnie podzielne krążki, chrupiące, pełne smacznych dodatków świetnie się sprawdzą
Smaczna StronaImprezowe krokiety z chleba tostowego Szukacie szybkich przepisów na sylwestra lub inną imprezę? Ja polecam Wam proste w przygotowaniu imprezowe krokiety z chleba tostowego. U mnie
Słodkie okruszkiCześć! Świetny pomysł na spotkania rodzinne, biesiadowanie świąteczne oraz Sylwestra. Wymaga tylko odrobinę skupienia przy rolowaniu, ale kochającym smak szpinaku w połączeniu z wędzonym łososiem polecam
Pieprzyć z FantazjąCześć! Gdy czyszczę piersi z kurczaka okrawam je z tłuszczyku i kosteczek. Odkrawam też polędwiczki. Zbieram do woreczka i zamrażam. Czasami się tego nazbiera. Wczoraj rozmroziłam
Pieprzyć z FantazjąCześć! Zrobiłam babkę ziemniaczaną. Wykorzystałam tym samym kawałek kiełbasy i boczku, które leżakowały w lodówce. Bardzo smaczna przekąska, więc polecam Składniki: * 1,5 kg ziemniaków * 1
Pieprzyć z FantazjąCześć ! Po kilku dniach dość męczących upałów ochłodziło się, mogę dodać, że w końcu. Z ogrodu mogę zbierać już konkretne plony. Cebula pięknie wyrosła, szpinak, już
Pieprzyć z FantazjąCześć! Sezon na bób, to trzeba korzystać i jeść. Można oczywiście troszkę zamrozić, ale świeży jednak najlepszy. Po tym jak już napchaliśmy brzuchy zwykłym aczkolwiek niezwykłym
Pieprzyć z FantazjąCześć! Urlop rozpoczęty! Fajnie się zaczął, właściwie to przez spotkania z dawno nie widzianymi <3 <3 W ten oto sposób nie ukrywam, mniej
Pieprzyć z FantazjąCześć! Dziś zrobiłam pasztet z cukinii. Robię go zawsze, kiedy na ogrodzie cukinia obrodzi tak, że nie wiadomo co już z niej robić. Cukinia w słoikach
Pieprzyć z FantazjąCześć! Dziś postanowiłam napisać o daniu ze stołu wielkanocnego a to dlatego, że klops mi nie wyszedł. Rety! Tyle lat, co robię mielone, klopsa akurat jak
Pieprzyć z FantazjąCześć! Jak na większości stołów wielkanocnych u mnie też królują jajka. Nie chcę podawać ich tylko w tradycyjny sposób – z majonezem, ale coś urozmaicać. Chyba
Pieprzyć z FantazjąCześć! Urlop rozpoczęty! Fajnie się zaczął, właściwie to przez spotkania z dawno nie widzianymi <3 <3 W ten oto sposób nie ukrywam, mniej
Pieprzyć z Fantazją