porcja drobiu na rosół włoszczyzna jak na rosół; marchewka pietruszka cebula por seler ziele angielskie sól pieprz listek laurowy lubczyk dodatkowo ugotowane na twardo jajka
Gotowanie jest łatweSkładniki – porcja na 12 części: 6 jaj, 100 gram szynki, 1 łyżka majonezu, sól, pieprz. Krok 1 Jaja gotujemy na twardo, obieramy, przekrawamy na pół
Coś bym zjadłamakaron gwiazdeczki 3 grube plastry szynki pół puszki kukurydzy pół puszki ananasa 1 łyżka musztardy 3-4 łyżki majonezu sól pieprz kilka listków bazylii Makaron gotujemy
Gotowanie jest łatwepieczone piersi z kurczaka ze skórką ugotowana marchewka 2 jajka na twardo sos z pieczenia kurczaka ok pół szkl żelatyna sól pieprz sok z cytryny Piersi
Gotowanie jest łatwe6 filetów śledzia (marynowany) 1 duża cebula 2 łyżki keczupu 1 łyżka koncentratu pomidorowego 70-80 g pieczarek (malutkich) olej do smażenia sól pieprz szczypta cukru
Gotowanie jest łatwe6 filetów śledzia marynowanego pół słoiczka pomidorów suszonych w oliwie mała garść suszonej żurawiny Śledzie zwijamy jak rolmopsy i układamy najlepiej w obręczy. Ustawiamy ciasno. Do
Gotowanie jest łatweSzynka włoska Hańderek 0,5 op serka sałatkowego Falvita 1 łyżka śmietany lub jogurtu 2 łyżki siekanego szczypiorku pomidory suszone z oliwy kapary oliwki rzodkiewki sałata
Gotowanie jest łatweNigdy wcześniej nie przygotowywałem w ten sposób tej przystawki. Roladki z hummusem to bardzo ciekawa propozycja na przystawkę na każde przyjęcie. Przy okazji jak będziecie ją
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!3-4 filety śledziowe z zalewy octowej 3 łyżki ćwikły 3 łyżki majonezu 3 łyżki posiekanej cebuli 3 łyżki posiekanego w kostkę jabłka Na dno salaterki
Gotowanie jest łatwe6 filetów śledziowych z zalewy octowej 3 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka musztardy 1 łyżka cukru szczypta chili 6 łyżek oleju 1 cebula 2 jajka na
Gotowanie jest łatwe3 ogony łososia lub kawałek ok 500 g 2 marchewki 1 pietruszka pół cebuli listek laurowy ziele angielskie sól pieprz sok z cytryny 3 łyżki groszku
Gotowanie jest łatwe500 g śledzi z zalewy octowej 3 łyżki musztardy sarepskiej 3 łyżki musztardy francuskiej 3 łyżki octu winnego (jabłkowego) 3 z łyżki cukru pół szk oleju
Gotowanie jest łatweSKŁADNIKI 100 g rukoli 100 g kolorowych pomidorków 1 mały burak (kupuję gotowe ugotowane) 3 małe oscypki owcze 100 g szynki jamon curado PRZYGOTOWANIE: Rokolę i
ClauditteMissCooking1 op kolorowego ravioli z mięsem garść oliwek kawałek papryki czerwonej pół cebuli majonez (domowej roboty) sól pieprz kilka gałązek świeżej bazylii Ravioli gotujemy według przepisu
Gotowanie jest łatwe300 ml białek puszka tuńczyka kawałek białej rzodkwi lub kilka rzodkiewek pęczek szczypiorku 5-6 listków czosnku niedźwiedziego 3 papryczki peperoni czereśniowe ze słoika 3
Gotowanie jest łatwe