2 średnie świeże ogórki1/2 dużej czerwonej papryki200 g szynki75 g mozzarelli w bloku1 pęczek szczypiorku1 czerwona cebula5 rzodkiewek2 łyżki mixu sałatkowego Italia z orzeszkami piniisól do
Ewa w kuchni1/2 brokuła ( różyczki )1/2 czerwonej papryki1/2 szk posiekanego szczypiorku1 cebula5 jajek ( ugotowanych na twardo )250 g mięsa z pieczonego kurczaka ( bez skóry i kości )2 łyżki
Ewa w kuchni2 świeże ogórki1 por ( biała część )1 pęczek rzodkiewek1/2 pęczka szczypiorkusól do smakupieprz kolorowy do smakucukier do smakusok z cytryny do smaku1 jogurt naturalny ( 400 g
Ewa w kuchni5 krótkich świeżych ogórków1 pomidor1/2 cebuli3/4 szk posiekanego szczypiorku3/4 szk rzeżuchy2 garście mix sałat z sałatą rzymskąDresing :sól morska do smakupieprz kolorowy do smakuocet ryżowy do
Ewa w kuchniA po kalorycznej kiełbasie czas na coś lżejszego. Ta sałatka z powodzeniem nada się na lekką kolację. Nie dość, że smaczna to szybko się robi i
Ewa w kuchniSałata, sałata dawniej jedzona przeważnie ze śmietaną. W moim rodzinnym domu z racji tego, że było nas dużo to i sałaty robiło się bardzo dużo. Całe
Ewa w kuchniNa jednej ze stron kulinarnych http://www.doradcasmaku.pl/ jest konkurs " Twój sposób na imprezę ". Mój blog został wytypowany jako jeden ze 100 do drugiego etapu
Ewa w kuchniDziś kolejna propozycja na sałatkę, którą zrobiłam do zgłoszenia w konkursie na Doradcy Smaku. Do sałatki wykorzystałam sos węgierski paprykowo - ziołowy. Robiłam na obiad akurat buraczki
Ewa w kuchni