Babeczki bez cukru, bez tłuszczu (nie licząc tej odrobiny masła w kremie) czyli coś, co każdy dbający o linie miłośnik słodkości może zjeść od czasu
Cynamonowe szczęściebrown stripes on the bottom. Noe operation „quesadilla turning” begins, it is not as hard as it sounds Take a plate big enough for the quesadilla to fit, put it on the pan with quesadilla bottoms up. Put one hand on the plate, hold the pan with the other. Now you have to make a fast move
Martyna CooksZałożę się, że jest wśród Wa wielu wielbicieli wszelkiego rodzaju kremów czekoladowych, kremów orzechowych i Nutelli. Dziś pokażę Wam jak w prosty i szybki sposób przygotować
Ostra na Słodkountil well combined and place filling in a large piping bag fitted with a large round tip. Ready 6 small serving dishes, place one ladyfinger cut in half to fit in the bottom of each serving dish. Pipe a layer of filling over the top of each ladyfinger. Continue to layer espresso-soaked ladyfingers and mascarpone filling until
karmelowyTak tak – kasza jaglana w ostatnim czasie totalnie zawładnęła moją kuchnią, a co za tym idzie – moim żołądkiem! No i dobrze, bo jak wszyscy
Ostra na Słodkopierwszy upiekłam tartę w wersji fit. Udała mi się! Tarta jest delikatna, ale za razem bardzo wilgotna, która syci na bardzo długo. :) Składniki: Ciasto: Blacha o średnicy 20 cm 100g mąki pszennej graham 100g mąki żytniej pełnoziarnistej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka miodu naturalnego 1 jajko 150ml jogurtu naturalnego Masa: 100g jogurtu naturalnego 1/4 słoika dżemu
Truskawkowa FiestaNo i kolejne, pyszne, a zarazem dietetyczne danie, które wskoczyło do mojej diety na stałe! Pilaw z groszkiem i marchewką jest daniem zarówno lekkim, jak i
Ostra na SłodkoPierogi to takie polskie, niemal narodowe danie - ruskie, z kapustą i grzybami czy z mięsem, a w lecie z owocami. Ale nie musimy się ograniczać do
zobacz ich smakdnia. Dr Gerard to jedna z największych firm cukierniczych w Polsce,od 1993 r nieustannie się rozwijająca.Posiada 3 zakłady produkcyjne,ponad 200 ciasteczek na słodko,na słono oraz fit czyli dla każdego coś dobrego.Jednak co najważniejsze....ciasteczka wypiekane są z użyciem zdrowych tłuszczy tzw beztransowych.Dlaczego to są tłuszcze zdrowe? Spożywając je w rozsądnych ilościach wspomagają pracę naszego układu
Niespełnione zdolności kulinarneprzypala oraz nie przywiera za czym idzie wielkie ułatwienie przy wyjmowaniu potrawy. Dużą zaletą jest również to że formy przed pieczeniem nie trzeba natłuszczać, co czyni naszą kuchnie bardziej "fit" oraz oszczędza czas i pieniądze. Foremka nadaje się do stosowania w wysokich temperaturach od -40 stopni do +230 stopni jak również można jej używać w piekarniku gazowym, piekarniku elektrycznym
Pychotkaaatort, a co! :) Ale nie jest to zwykły tort. Ze względu na dietę o niskim indeksie glikemicznym postarałam się, aby był to tort jak najbardziej w wersji health & fit. Nie znajdziecie w nim glutenu, a zamiast cukru użyłam ksylitolu. Jego wysoka wartość energetyczna uwarunkowana jest wysoką zawartością tłuszczu pochodzącego z masła orzechowego i orzechów włoskich. Należy jednak pamiętać
W kuchni KatieKugel to typowe, żydowskie danie, ale w naszym wydaniu jest całkowicie odmienne. Jest totalnie wegetariańskie, choć aż prosi się o to, by "skazić" je jakimś mięskiem
zobacz ich smakUwielbiamy takie śniadania. Lekkie, zwiewne (pomimo majonezu)...idealny serek na kanapki. No może troszkę przechodzimy na "fit"...głównie chodzi o smaki. Składniki 200 g serka wiejskiego 1 pęczek rzodkiewek 1 łyżka majonezu 1 łyżeczka siemienia lnianego przyprawa do sałatek (wg uznania) Przygotowanie Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Rzodkiewki myjemy i ścieramy na tarce
R'n'G KitchenPrzepis na Ragout z dziczyzną, czosnkiem niedźwiedzim i boczniakami poznałam podczas warsztatów Fit&Easy z Jaśkiem Kuroniem, o których pisałam Wam TUTAJ. Gotowałam w parze z Elwirą z bloga Malinowe pocałunki. I jak na pierwszy raz z dziczyzną (zarówno mój, jak i Elwiry) poszło nam całkiem nieźle. Ragout to nic innego jak gulasz, tylko dużo ładniej nazwany
Pasja SmakuPyszny i lekki, ośmielę się nawet stwierdzić, że jest to deser fit! Pokruszone pełnoziarniste herbatniki, delikatny malinowy mus w soczystym czerwonym kolorze, a pomiędzy nimi cudowna, jasna jogurtowa masa. Deser przywodzi na myśl upalne, letnie dni, których nie mogę się już doczekać! Zamiast herbatników możecie też użyć kilku łyżek ulubionego musli wymieszanego z łyżką miodu, a wtedy już zupełnie
MyCookBook.pl