cytryny. Smacznego. Pozdrawiam serdecznie Beata Porcja inspiracji kulinarnych z mojego INSTAGRAMU filet z piersi kurczaka w sosie musztardowym z grzybami i szparagami #healthy #healthyfood #followall #foodphotography #food #foodporn #fit #fitness #instafood #instafollow #crochet #salad #spring #cuisinesaine #cuisine #instafood #instafollow #throwbackthursday #throwbackthursday #like4like #instagood #yummi Une photo publiée par Beata Redzimska (@beatared) le 6 Mars 2016 à 0h50
MODA NA BIOszczypiorkiem. Smacznego. Pozdrawiam serdecznie Beata Z mojego INSTAGRAMU porcja kulinarnej inspiracji Zupa marchewkowa #book #salad #feedfeed #OnTheTable @quellaclaudia @uncertomichele #feedfeed @thefeedfeed #BobsRedMill #healthy #healthyfood #followall #foodphotography #food #foodporn #fit #fitness #instafood #instafollow #crochet #salad #spring #cuisinesaine #cuisine #instafood #instafollow #throwbackthursday #throwbackthursday #instagood #yummi Une photo publiée par Beata Redzimska (@beatared) le 17 Mars 2016 à 10h28
MODA NA BIOwędzonej kiełbasy bez tłuszczu. To tłuszcz jest głównym nośnikiem smaku, to on spaja, nawilża i sprawia że masa jest puszysta i krucha. Nie oglądajcie się za durnymi fit-przepisami, gdzie na białą kiełbasę autor/autorka proponuje samą szynkę czy samą karkówkę – o ile elegancko wyjdzie im taka kiełbasa na zdjęciu, w smaku to już w ogóle nie będzie
Karo in the Kitchenserdecznie Beata Marzenie o wiośnie z mojego INSTAGRAMU : A dream of spring. Quinoa salad. #feedfeed #OnTheTable @quellaclaudia @uncertomichele #feedfeed @thefeedfeed #BobsRedMill #healthy #healthyfood #followall #foodphotography #food #foodporn #fit #fitness #instafood #instafollow #crochet #salad #spring #cuisinesaine #cuisine #instafood #instafollow #throwbackthursday #throwbackthursday #instagood #yummi #quinoa Une photo publiée par Beata Redzimska (@beatared) le 16 Mars 2016 à 1h28
MODA NA BIOsyci głód i może okazać się fajnym pomysłem na zabranie ze sobą do pracy jako lunch. #feedfeed #OnTheTable @quellaclaudia @uncertomichele #feedfeed @thefeedfeed #BobsRedMill #healthy #healthyfood #followall #foodphotography #food #foodporn #fit #fitness #instafood #instafollow #crochet #salad #spring #cuisinesaine #cuisine #instafood #instafollow #throwbackthursday #throwbackthursday #instagood #yummi #quinoa Une photo publiée par Beata Redzimska (@beatared) le 15 Mars 2016 à 2h23
MODA NA BIOcebulka, pomidorki koktajlowe i quinoa. Mam dla Was kolejny pomysł na sałatkę z komosy ryżowej: ogórek, awokado, czerwona cebulka, pomidorki koktajlowe. #healthy #healthyfood #followall #foodphotography #food #foodporn #fit #fitness #instafood #instafollow #crochet #salad #spring #cuisinesaine #cuisine #instafood #instafollow #throwbackthursday #throwbackthursday #instagood #yummi #quinoa Une photo publiée par Beata Redzimska (@beatared) le 14 Mars 2016 à 2h15
MODA NA BIODziś pyszna, zdrowa propozycja obiadowa, która cieszy wszystkie zmysły. Idealna na co dzień ale i na szczególne okazje. Roladki z piersi indyka z prawdziwkami. Ponieważ w
Cynamonowe szczęścieDziś mam dla Was kolejny fantastyczny przepis na placuszki z kaszy jaglanej – idealne na leniwe śniadanie albo lekki obiad. Robi się je w błyskawiczny sposób
Ostra na Słodkosobie. Do zabrania ze sobą do pracy, jako szybki i kolorowy lunch. To w wersji wegeratiańskiej. Albo zestawić ją z dowolnym mięsiwem. #healthy #healthyfood #followall #foodphotography #food #foodporn #fit #fitness #instafood #instafollow #crochet #salad #spring #cuisinesaine #cuisine #instafood #instafollow #throwbackthursday #throwbackthursday #instagood #yummi Une photo publiée par Beata Redzimska (@beatared) le 12 Mars 2016 à 23h53
MODA NA BIOSmacznego. Pozdrawiam serdecznie Beata Z mojego INSTAGRAMU Kanapki z paluszkami surimi plus tapenada z czarnych oliwek. Proste, szybkie i smaczne na kolacje. #healthy #healthyfood #followall #foodphotography #food #foodporn #fit #fitness #instafood #instafollow #crochet #salad #spring #cuisinesaine #cuisine #instafood #instafollow #throwbackthursday #throwbackthursday #like4like #instagood #yummi Une photo publiée par Beata Redzimska (@beatared) le 10 Mars 2016 à 10h11
MODA NA BIOAjj, jak dawno nie było tutaj żadnego risotto ani pęczotto ! Pora nadrobić zaległości! Dziś mam dla Was przepis inspirowany przepisem Jacka Monroe z książki pt. ”
Ostra na SłodkoPyszna, zdrowa, z dużą zawartością błonnika - doskonała na śniadanie - owsianka z jabłkiem i orzechami przyprawiona cynamonem. Jedno z moich ulubionych śniadań :) S KŁADNIKI (dla 1
Moje Kuchenne RewelacjePyszna i zdrowa surówka obiadowa, raz - dwa - trzy i gotowa!. Propozycja dla zabieganych, pyszne pory i jabłka z Polskich sadów pasują do siebie idealnie, w wersji fit z jogurtem naturalnym. Składniki: - 3 średnie pory, biała część - 2 duże jabłka, najlepiej kwaskowate - kilka gałązek zielonej natki pietruszki - 1/2 szklanki jogurtu naturalnego - sól - pieprz 1. Pory kroimy w talarki i zalewamy
Apetyczna babeczkacałkiem fotogeniczna. Prawda? Pozostaje mi tylko życzyć Wam smacznego. Pozdrawiam serdecznie Beata No i jeszcze z mojego INSTAGRAMU Wiosenna sałatka z quinoa. #healthy #healthyfood #followall #foodphotography #food #foodporn #fit #fitness #instafood #instafollow #crochet #salad #spring #cuisinesaine #cuisine #instafood #instafollow #throwbackthursday #throwbackthursday #like4like #instagood #yummi Une photo publiée par Beata Redzimska (@beatared) le 8 Mars 2016 à 1h05
MODA NA BIO