natłuszczonej blasze. Piec ok. 10-15 min w temp. 200st. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkości180st. Przed podaniem oprószyć cukrem pudrem lub posmarować lukrem. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościSmacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościSmacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościSmacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościzwany jeden kęs:) Dlatego wymyśliłam takie maleńkie rogaliki. Ich ogromną zaletą jest to, że nie zawierają jajek, a zamiast cukru użyłam cukier waniliowy domowej roboty, na który przepis już niebawem:) Rogaliki są kruche i wbrew pozorom słodkie. Mała rzecz, a cieszy:)) Składniki: 2 i 1/2 szklanki mąki pszennej, 150g serka homogenizowanego o smaku bananowym, 250g masła lub margaryny
Z miłości do słodkościSmacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościprzechowywać w lodówce. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościminut w temp. 175st. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji: Muffinkowe zimowisko
Z miłości do słodkościmoich zakupów:) Jeszcze nigdy nie robiłam żeberek w piwie, dlatego gdy tylko się dowiedziałam, że dostanę piwo do testowania, wiedziałam, że nadszedł czas by coś takiego przygotować. A oto przepis... Żeberka w piwie jeżynowym Składniki: 500g żeberek wieprzowych, 200ml piwa o smaku jeżynowym Somersby, 2 liście laurowe, 5 ziaren jałowca, 1/2 łyżeczki ostrej papryki
Z miłości do słodkości