Zapowiedziana seria przepisów na sałatki trwa w najlepsze! Dzięki paczce od producenta marki Lubella, całkiem spora część tych przepisów będzie z makaronami. Z wielu powodów, m.in
SMYKWKUCHNICykl przepisów na przepyszne sałatki trwa w najlepsze! Mogliście już wypróbować przepis na sałatkę z pstrągiem wędzonym i brokułem, jak i chrupiącą sałatkę z brzoskwiniami i
SMYKWKUCHNIMoja miłość do buraków nadal trwa. Co dzień goszczą na moim talerzu w rozmaitej postaci. Tym razem postanowiłam przyrządzić z nich sałatkę. Bardzo prostą w przygotowaniu
Kolizje SmakówSałatka „Gniotka” z cukinii na zimę Prosta sałatka , świetny dodatek do zimowych obiadów . Doskonale się przechowuje , a smak jest po prostu rewelacyjny – nawet
Ogrodnik w podróżyKochani właśnie na moim blogu przekroczyłam liczbę 2 000 000 Waszych odwiedzin. Bardzo się z tego cieszę i mam nadzieję, że Wy również czasami korzystacie
O kuchni z uczuciemProsta sałatka z pieczonym burakiem, soczystą piersią z kurczaka i fetą oraz płatkami migdałów. Całość polana sosem balsamico, który idealnie komponuje się ze słodyczą buraka i
Mango PapajaJeżyny super sprawdziły się w połączeniu z kozim serem i słodkim dressingiem. Składniki 200 g jeżyn 100 g miękkiego koziego sera naturalnego 100 g miękkiego
R'n'G KitchenNieśmiertelna SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY podana z miodowym winegretem i... Artykuł SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY Z ORZESZKAMI PINII pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPierwszy raz kupiłam kalarepę. Okazało się, że najlepszym sposobem na jej przetworzenie jest surówka. Szybki i zdrowo. 1 kalarepa 1/2 pora 1/2 szklanki groszku 3
Czerwony GupikPierwszy raz zobaczyłam ten przepis tutaj i wiedziałam, że muszę go zrobić. Jak przeczuwałam było pyszne. Potem zawsze zagapiłam się i było po arbuzach
Czerwony GupikSkładniki: ♥ awokado ♥ 1/2 szklanki groszku ♥ ogorek ♥ 3 łyżki sezamu ♥ 2 łyżki szczypiorku ♥ łyżka oleju sezamowego ♥ łyżka sosu sojowego ♥ pół łyżki startego imbiru Wykonanie: Ogórka i awokado
Kasia SarnaMiałam dziś apetyt na surówkę, ale jednocześnie chciałam się trochę najeść, wiec postanowiłam wzbogacić surowe warzywa o soczewicę. Czytaj więcej »
Kasia SarnaBardzo lubię połączenie komosy ryżowej z ciecierzycą. Często stosuję je w zupach oraz daniach jednogarnkowych. Tym razem przygotowałam sycącą sałatkę: Czytaj więcej »
Kasia Sarna" Są na świecie miejsca gdzie czas się zatrzymał. Dan Buettner zabiera nas do wspaniałych krain długowieczności, w których żwawi stulatkowie chętnie dzielą się swoją receptą
Kasia SarnaJeśli jeszcze macie odrobinę miejsca w swoich spiżarniach i piwnicach, to nie może w nich zabraknąć pikantnych ogórków z przyprawą do grilla. Pokrojone w kostkę mogą
Kuchnia w czekoladzie