Zielone mi służy, mieszam, próbuje i eksperymentuje na mojej rodzinie, oczywiście kulinarnie!. Jak proszą o dokładkę to wiem, że jest dobrze :). Bób uwielbiamy, ale zawsze jest
Apetyczna babeczkaKolorowa sałata, soczewica gotowana na parze, lekka cukinia i prażone pestki dyni - to składniki tej smacznej i pożywnej sałatki. Do tego ostry sos klonowy, który nadaje
My Chcemy JeśćNa upały najlepszy jest arbuz. W połączeniu z fetą tworzą wspaniały i smaczny duet, który wspaniale nas orzeźwi i lekko posili w gorący dzień. Dodatek mięty
Monia miesza i gotujeSałatki mogą być zarówno zdrowym śniadaniem, obiadem oraz kolacją. Są niezwykle pożywne, sycące i uniwersalne – sprawdzą się przy każdej okazji. W czasach wielkiego boom na
Kuchnia BazyliiSałatki uwielbiam zajadać praktycznie o każdej porze roku. Niektóre przygotowywuje z majonezem lub z olejami rzepakowymi o różnych ciekawych smakach, które jeszcze bardziej
Zainspirowana w kuchnipożywna i bardzo smaczna sałatka SKŁADNIKI 1 pierś z kurczaka, op. mieszanki kukurydza z groszkiem , 3 ogórki konserwowe, 3 jajka ugotowane na twardo, ½ puszki fasoli czerwonej
słodki bratekL atem mógłbym się żywić tylko i wyłącznie sałatkami. Wszystkie warzywa na straganach aż się proszą, by wziąć je do koszyka, a następnie w finezyjny sposób
Food SquareZnacie Polaka, który nie lubiłby młodych pieczonych w całości ziemniaczków? Skropionych intensywnie aromatyczną oliwą z oliwek z rozmarynem. Pieczonych z dodatkiem czosnku? Ja osobiście nie znam
SMYKWKUCHNIOstatnio zaniedbuję bloga,ale dopadła mnie jakaś niemoc. Nie chce mi się zarówno gotować jak i jeść.Oczywiście zmuszam się jakoś bo niezdrowe jest
Niespełnione zdolności kulinarneSmaczna i kolorowa sałatka z marynowaną cebulką, pomidorami i papryką. Letnią porą idealnie pasuje do mięsa grillowanego. Składniki: 1 opakowanie mix sałat 1 słoik złotej cebulki
Bajeczna KuchniaDzisiaj coś w wersji fit, bez soli, bez tłuszczu i innych zbędnych dodatków. Same wartościowe i zdrowe składniki Sama nie mogę wyjść z podziwu, że z
NiePieprz.plSKŁADNIKI DLA 4 OSÓB 3 jajka 1 brokuł 10 dag sera żółtego 3 ogórki konserwowe 1 seler naciowy 1/2 czerwonej cebuli Świeża kolenda Pęczek świeżej natki
Gotowanie Patki