Dzisiaj przedstawiam Wam przepis na bananowe placki. Deser jest bardzo smaczny i prosty do przyrządzenia. Mam nadzieję, że posmakuje Wam. SKŁADNIKI - 1
cukrem pudrem posypaneLubicie niebanalne połączenia? Gwoli ścisłości powinnam raczej zapytać o niebanalne smaki;) Tak właśnie smakują te kotleciki. Z opisu wiecie już, że chodzi o kotleciki ziemniaczane, a
Smaki Na TalerzuAby tradycji stało się zadość na Tłusty Czwartek przydałoby się coś tuczącego przygotować ;) Jeśli obawiacie, że smażenie pączków to czynność, która może Was przerosnąć to polecam
Smakołyki AsiSKŁADNIKI: 4 jajka 400 g werka wiejskiego 3 łyżki cukru trzcinowego 1 łyżka proszku do pieczenoa 6 łyżek mąki Szczypta soli 1 łyżka oleju olej do
Gotowanie PatkiOmlet na słodko to wspaniały pomysł na śniadanie - szybko, smacznie, masa możliwości do kombinowania, bo dodatkiem może być wszystko co chcemy i lubimy: owoce, dżemy, kremy
Kolorowy PrzepisownikDziś dzień naleśnika, więc przedstawiam prosty przepis na niego z serem. Naleśniki wychodzą lekko chrupiące, a zarazem delikatne. Przepis na biszkoptowe naleśniki znalazłam jakiś czas temu
Ewusiowe SmakiBar dzo szybkie w wykonaniu, smaczne, w zastraszającym tempie znikające z talerzy i bez glutenu. Można je bez problemu po dawać dzieciom. Smakują też dorosłym. Bar
ChilliJemyNaleśniki są wdzięcznym i szybkim daniem, które można podawać w setkach wariacji, między innymi w postaci zapiekanki przekładanej dużą ilością warzyw. W ten sposób udaje się
Even Better FoodJeden z moich ulubionych sposobów na wykorzystanie, pozostałych z obiadu, gotowanych ziemniaków. Pyszne placki, bardzo proste i szybkie. Tym razem zajadaliśmy je z sosem tzatziki. składniki
babka w formieCenne informacje, które warto "wbić sobie do głowy" :) Tworząc "przydasia" na temat orkiszu sama dowiedziałam się o kilku właściwościach, o których nie miałam pojęcia... Dlatego
www.szczesliwakuchnia.blogspot.comCenne informacje, które warto "wbić sobie do głowy" :) Tworząc "przydasia" na temat orkiszu sama dowiedziałam się o kilku właściwościach, o których nie miałam pojęcia... Dlatego
Szczęśliwa kuchnia