pasty - 13297 przepisów (strona:679/887)

SOS PIECZARKOWY 105

Sos pieczarkowy, prosty, domowy i szybki, z kilku składników, do mięs wszelakich smażonych lub pieczonych i dań z ziemniaków w sam raz. Wzbogaci obiad mięsny lub

Zasmakuj Kuchni
Zawijańce drobiowe 170

Wykorzystuję zapasy z zamrażarki. Znalazł się zmielony indyk, szpinak oraz piersi drobiowe z których powstały mi takie zawijańce. Część zniknęła na obiad zanim zrobiłam zdjęcie a

Monia miesza i gotuje
Jajka faszerowane awokado i granatem z fetą 153

Nie wiem jak Wy, ale ja jajka wprost kocham i uwielbiam i jem je chyba prawie codziennie. Na Wielkanoc nadziewam je różnymi cudownymi rzeczami i lubię

Flymetothespoon
Cieciorella – krem czekoladowy, który rzuca na kolana! 118

Ten krem położył mnie na łopatki, zwalił z nóg i rzucił na kolana – nie wiem, co jeszcze dodać, żeby podkreślić z całą mocą, jak bardzo

Wiszniówka
Domowe Pad Thai z kurczakiem 147

Domowe Pad Thai to klasyczne danie kuchni tajskiej. Jest to smażony makaron w woku z jajkiem, krewetkami albo kurczakiem. Nasza wersja Pad Thai będzie z dodatkiem

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Pasta ze śledzi i jajek 129

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!

Eksplozja smaku
Zielony makaron z boczkiem, parmezanem i sosem śmietanowym 111

Zastanawiałam się, co Wam napisać w pierwszym moim poście w tym roku. Nie ma mnie teraz w Raju tyle, co kiedyś. Ale to nie znaczy, że

Raj dla Podniebienia
Kefirowe placuszki kukurydziane z boczniakami i ostrą pastą z papryki 116

Te placuszki to idealny obiad. Są delikatne, a zarazem wyraziste w smaku, są idealne nie tylko na obiad ale także na drugie śniadanie do szkoły czy

Moje Małe Czarowanie
Tosty z awokado, jajecznicą i boczkiem 137

Tosty z awokado, jajecznicą i boczkiem to bardzo szybie i bardzo oryginalne połączenie składników na pyszne śniadanie. Nie potrzeba wiele czasu aby przygotować tą potrawę, co

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Domowy pasztet 110

Pasztet to tradycyjna potrawa znana w Polsce od XVI wieku. Pochodzące z Francji pasztety (pâté) w Polsce popularność swą zdobyły … Przeczytaj cały artykuł Artykuł Domowy

My Blueberry Corner
Baba ganoush - pasta z pieczonego bakłażana 141

Baba ganoush, czyli kremowy dip z pieczonego bakłażana pochodzący wprost z Libanu. Podawany jako przystawka świetnie komponuje się ze świeżymi warzywami, krakersami czy pieczywem. Przygotowany w

Zielona Kuchnia

Proponowane wyszukiwania