Dzisiaj przepis który powstał z potrzeby chwili. Tomek podarował nam bakłażana i trochę boczniaków. Chwilę się zastanawialiśmy jak to połączyć i akurat nasz wzrok padł na
slodkokwasnaplSezon grzybowy w pełni, choć w moich lasach grzybów jak na lekarstwo. Garść kurek jednak znalazłam i tutaj znalazły swoje zastosowanie, właśnie w kotletach. Kotlety są
Moje Małe CzarowanieDzisiaj mamy dla Was przepis z książki, która ostatnio trafiła w nasze ręce. To „Strączki” Marii Banach, gdzie znajdziemy prawie setkę przepisów ze
Kuchenne WariacjeKolejna pyszna zupa wylądowała na naszym stole. Uwielbiamy zupy i niezła kolekcja pysznych uzbierała się na blogu, zajrzyjcie pod zakładkę ZUPY. Dzisiejsza zupa jest rewelacyjna, treściwa
Moje Małe CzarowanieChińska patelnia z kurczakiem, czyli danie z woka z makaronem Chow Mein. Danie to można również wykonać na zwykłej patelni, lecz dania z woka charakteryzują się
Kulinarne PrzebojeTe małe, zielone papryczki wywodzą się z okolic galicyjskiego miasta Padrón, położonego w północno-zachodniej Hiszpanii. Nie można przewidzieć ich ostrości, większość ma słodkawy, lekko orzechowy
Moje Małe CzarowanieBurgerem nazywam kotlet mięsny czy niemięsny przyrządzony w celu podania w burgerze, czyli całemu zestawowi bułka + burger + dodatki. Jakby trochę incepcja, więc dziś dwa posty
Czerwony GupikBardzo proste i szybkie w przygotowaniu danie, jak to zwykle bywa z makaronami. Czytaj więcej »
Kasia SarnaCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuDzisiaj zapraszamy Was na przepis z książki „Romans z gotowaniem” pieczone bataty i jogurtowy sos z awokado idealna przekąska na mecz czy domowe
Kuchenne WariacjeTACOS Z RYBĄ I ARBUZEM to pyszna wariacja tradycyjnej meksykańskiej... Artykuł Tacos z rybą i arbuzem pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESPRING ROLLS Z OSTRYM SOSEM, czyli chrupiące, sezonowe warzywa, aromatyczne... Artykuł Spring rolls z ostrym sosem pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEFajna alternatywa zwykłego risotta, smakowita i pożywna. Układamy wszystkie składniki w formie i czekamy aż się zapiecze, ot cała praca przy obiedzie. Polecam serdecznie, nam smakowały
Moje Małe Czarowanie