Sezon na jagody się kończy, ale również można zastąpić je borówką amerykańską. Świetne zestawienie stanowią mąka jaglana i ryżowa. Mąka jaglana sprawia, że placuszki są bardzo
Truskawkowa FiestaUwielbiam drożdżowe racuchy, szczególnie te tradycyjne z jabłkami. Ale i te z jagodami są pyszne. Składniki: 300 g mąki 40 g świeżych drożdży szczypta soli 1
Kuchnia domowa AniFRITTATA Z BROKUŁAMI I SEREM to pyszne, wegetariańskie danie, idealne... Artykuł FRITTATA Z BROKUŁAMI I SEREM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE2 jajka M (65 g) 100 g serka wiejskiego light 2 płaskie łyżki mąki pszennej pełnoziarnistej (30 g) 1 łyżeczka erytrytolu (6 g) lub innego słodzika
Vroblewska-fitlife1 jajko M (65 g w skorupce) 1 białko (30 g) 1 średnia marchewka (60 g) 1/2 banana (ok. 70 g w skórce) 2 lekko
Vroblewska-fitlifeSkładniki: 2 jajka L (ok. 140 g) 2 płaskie łyżki mąki pełnoziarnistej (ok. 35 g) 1 płaska łyżka kaszy manny (ok. 12 g) 1 płaska łyżka
Vroblewska-fitlife(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-7661672204237948", enable_page_level_ads: true }); Składniki: 3 łyżki płatków jaglanych (ok. 30 g) 3 łyżki mleka 2
Vroblewska-fitlifeSkładniki: 2 łyżki mąki sojowej (ok. 30 g) 1 łyżka płatków jaglanych (ok. 10 g) 2 łyżki serka homogenizowanego naturalnego (ok. 50 g) 1/2 małego banana
Vroblewska-fitlifeSkładniki: 1 płaska łyżka odtłuszczonej mąki sojowej (ok. 12 g) 2 płaskie łyżki mąki ryżowej (ok. 24 g) 1/2 małego banana (ok. 60 g bez skórki
Vroblewska-fitlife1 średnie jajko (ok. 65-70 g ze skorupką) 2 lekko czubate łyżki płatków owsianych (ok. 20 g) 1 lekko czubata łyżka mąki
Vroblewska-fitlife~placek owsiano-gryczany z chia i jabłkiem (w środku), podany z naturalną pastą słonecznikową i pastą z czarnej jagody ~ Ten placek jem już któryś dzień z
breakfast of dreamsSzybkie, smaczne i sycące danie dla miłośników połączenia szpinaku z łososiem :) SKŁADNIKI (dla 4 osób- 1 porcja - 358 kcal) 8 jajek 4 łyżki
Moje Kuchenne RewelacjeSzpinak jest to roślina jednoroczna z rodziny szarłatowatych. Uznawany jest za roślinę antynowotworową i chroniąca przed miażdżycą. Badania potwierdziły, że właściwości te zawdzięcza dużej zawartości witaminy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Jarmuż jest to roślina z rodziny kapusty warzywnej. Znana była już w starożytności i była wykorzystywana jako roślina ozdobna, jak i jadalna. Niestety w Polsce, mało
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Pancakes to amerykańskie naleśniki, mniejsze i grubsze, ale właśnie to w nich najlepsze. Można je jeść z różnymi dodatkami. Popularny jest syrop klonowy, chociaż u nas
Anioszek w kuchni