(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-7661672204237948", enable_page_level_ads: true }); Składniki: 3 łyżki płatków jaglanych (ok. 30 g) 3 łyżki mleka 2
Vroblewska-fitlifeSkładniki: 2 łyżki mąki sojowej (ok. 30 g) 1 łyżka płatków jaglanych (ok. 10 g) 2 łyżki serka homogenizowanego naturalnego (ok. 50 g) 1/2 małego banana
Vroblewska-fitlifeSkładniki: 1 płaska łyżka odtłuszczonej mąki sojowej (ok. 12 g) 2 płaskie łyżki mąki ryżowej (ok. 24 g) 1/2 małego banana (ok. 60 g bez skórki
Vroblewska-fitlife1 średnie jajko (ok. 65-70 g ze skorupką) 2 lekko czubate łyżki płatków owsianych (ok. 20 g) 1 lekko czubata łyżka mąki
Vroblewska-fitlife~placek owsiano-gryczany z chia i jabłkiem (w środku), podany z naturalną pastą słonecznikową i pastą z czarnej jagody ~ Ten placek jem już któryś dzień z
breakfast of dreamsSzybkie, smaczne i sycące danie dla miłośników połączenia szpinaku z łososiem :) SKŁADNIKI (dla 4 osób- 1 porcja - 358 kcal) 8 jajek 4 łyżki
Moje Kuchenne RewelacjeSzpinak jest to roślina jednoroczna z rodziny szarłatowatych. Uznawany jest za roślinę antynowotworową i chroniąca przed miażdżycą. Badania potwierdziły, że właściwości te zawdzięcza dużej zawartości witaminy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Jarmuż jest to roślina z rodziny kapusty warzywnej. Znana była już w starożytności i była wykorzystywana jako roślina ozdobna, jak i jadalna. Niestety w Polsce, mało
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Pancakes to amerykańskie naleśniki, mniejsze i grubsze, ale właśnie to w nich najlepsze. Można je jeść z różnymi dodatkami. Popularny jest syrop klonowy, chociaż u nas
Anioszek w kuchniUrocze mini omleciki bez dodatku mąki w towarzystwie cudownego kremu, który będziecie wyjadać palcami jeszcze przed podaniem! Jogurt naturalny wymieszałam z odżywką białkową Iso Whey Zero
Chocolate Muffin BlogPuszyste naleśniki, idealne na śniadanie. Uwielbiam je, a z wiśniami to poezja. Przepis na thermomix na dole Żółtka, cukier, syrop cukrowy lub miód, utrzeć na puszystą
Kuchnia PokoleńTakie placuszki są pych, można je podawać w dowolny sposób. Super smakują z poduszonymi owocami, bitą śmietaną, dżemem lub tylko posypane cukrem pudrem. Białka ze szczyptą
Kuchnia Pokoleń