Zapraszam Was dzisiaj na pyszne pieczone pierogi z dodatkiem czerwonej soczewicy i pieczarek. Jeśli lubicie soczewicę, a macie ochotę spróbować czegoś innego zachęcam do spróbowania. Jest
To co lubię - gotuję i polecamZapraszam Was dzisiaj na ekspresowe danie, które zrobicie w 15 minut. Możecie użyć swoich ulubionych cienkich kiełbasek, ja zrobiłam z dodatkiem frankturterek. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj kurczak z dodatkiem szpinaku, jest przy nim trochę pracy, ale efekt końcowy jest naprawdę dobry. Ja osobiście uwielbiam szpinak pod każdą postacią, ale myślę, że
To co lubię - gotuję i polecamKto lubi krokiety z pieczarkami łapka w górę. Ja je uwielbiam, a także te z serem, oraz te z kapustą i grzybami. Mniam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
To co lubię - gotuję i polecamPachnące, pieczone żeberka z dodatkiem miodu, przełamane kwaśnymi jabłkami. Myślę, że ta propozycja spodoba się wszystkim tym, którzy uwielbiają żeberka, a z pewnością przypadnie do gustu
To co lubię - gotuję i polecam160 pierogów zrobionych, a miało być symbolicznie ;). Zapraszam Was na ostatni świąteczny wpis :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kochani, życzę Wam zdrowia i spokojnych Świąt Bożego
To co lubię - gotuję i polecamJako, że nie samymi słodkościami człowiek żyje, dzisiaj zapraszam Was na pyszne krokiety z kaszą gryczaną, serem feta i jarmużem. Jeśli nie lubicie jarmużu możecie zastąpić
To co lubię - gotuję i polecamJedna z moich ulubionych zup. Zazwyczaj kojarzy nam się z jesienią, wtedy właśnie najczęściej ją gotujemy, ale również zimą smakuje pysznie. Jest bardzo rozgrzewająca i prosta
To co lubię - gotuję i polecamZrobiłam ostatnio przepyszne pesto, zachęcam Was do jego zrobienia. Jest bardzo zdrowe, łatwe w przygotowaniu, a do tego można przemycić w nim sporą porcję zieleniny. Gotujcie
To co lubię - gotuję i polecamW moim rodzinnym domu zazwyczaj robiło się kapustę z fasolą i ja taką właśnie lubię, ale zdarza się, że robię ją też z grochem łupanym. Często
To co lubię - gotuję i polecamKto lubi pieczone udka z kurczaka łapkę w górę? Ja dzisiaj zapraszam Was na udka w migdałowej panierce. Są bardzo delikatne i soczyste, ale jeśli lubicie
To co lubię - gotuję i polecamZima niestety nie odpuszcza, a ja przez to cały czas mam ochotę na zjedzenie czegoś konkretnego. Byle do wiosny, a tymczasem na blogu danie jednogarnowe, które
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj zapraszam Was na pyszne pulpeciki nadziewane mozzarellą, jest przy nich trochę „zabawy”, ale są naprawdę smaczne. Spróbujcie koniecznie, warto. :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pulpety z
To co lubię - gotuję i polecamDawno nie było na blogu zup, które ja osobiście uwielbiam. Robię je bardzo często, najbardziej lubię te wielowarzywne, ale na nie musimy jeszcze trochę poczekać. Młode
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj zapraszam na pożywną i bardzo smaczną tartę warzywną. Jeśli jednak macie ochotę na odrobinę mięsa, możecie do niej dodać również kawałki szynki, podsmażonego kurczaka czy
To co lubię - gotuję i polecam