obiad - 94112 przepisów (strona:562/6275)

Kotlety z jajek i pieczarek 70

Dość często robię kotlety jajeczne, które wszyscy lubimy, natomiast dzisiaj chciałabym zaprosić Was na kotlety jajeczne z dodatkiem pieczarek. Są bardzo łatwe do przygotowania i smakują

To co lubię - gotuję i polecam
Biała kiełbasa zapiekana z jabłkiem i majerankiem 131

Białą kiełbasę zazwyczaj dodajemy do żurku lub barszczu, ja dzisiaj chciałabym zaprosić Was na kiełbasę zapiekaną z cebulą i jabłkami. Z dodatkiem majeranku wychodzi naprawdę smaczna

To co lubię - gotuję i polecam
Cukinia panierowana 79

Sezon na cukinię w pełni, szykując przetwory z cukinii warto przygotować cukinię panierowaną. Idealna na szybką przekąskę, świetnie smakuje sama lub z dodatkiem sosu czosnkowego. Najlepiej

To co lubię - gotuję i polecam
Ciasto na pierogi – Jak zrobić ciasto na pierogi 71

Każdy kucharz ma swój sekret na idealne ciasto pierogowe. Ja od lat robię w ten sam sposób i jest idealne zarówno do pierogów na słodko jak

To co lubię - gotuję i polecam
Zupa meksykańska 90

Smaczna, sycąca i rozgrzewająca zupa meksykańska idealna na chłodne i pochmurne dni. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zupa meksykańska .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg

To co lubię - gotuję i polecam
Zupa gołąbkowa 81

Dzisiaj przepis na pyszną, sycącą zupę gołąbkową. Zupa, która idealnie smakuje zarówno zaraz po ugotowaniu jak i następnego dnia. Przygotowuje się ją naprawdę szybko, to zupa

To co lubię - gotuję i polecam
Naleśniki. Jak zrobić pyszne naleśniki. 72

Przepis na naleśniki każdy ma swój ulubiony, większość z nich niewiele się różni. Ja dzisiaj dzielę się z Wami przepisem, który używam od lat. Wg tego

To co lubię - gotuję i polecam
Zupa krem z pieczonych warzyw 79

Smaczna zupa krem z pieczonych warzyw. Podawana z dodatkiem chrupiących grzanek, groszku ptysiowego oraz prażonych nasion. Smakuje zarówno latem jak i w chłodne jesienne wieczory. (adsbygoogle

To co lubię - gotuję i polecam
Pierogi z mięsem (z rosołu) 68

Pierogi z mięsem z rosołu. Często zastanawiacie się co zrobić z mięsem, które zostaje po ugotowaniu rosołu. Jeśli nie macie ochoty zjadać go do drugiego dania

To co lubię - gotuję i polecam
Udka pieczone. 68

Większość z nas lubi pieczonego kurczaka, ja dzisiaj dzielę się z Wami moim przepisem. Tym razem udka pieczone z dodatkiem rozmarynu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Udka

To co lubię - gotuję i polecam
Zupa grzybowa z suszonych grzybów. 77

Przeszukując zapasy w domu natknęłam się na pudełko suszonych grzybów. Pachną pięknie, a ja przyznam się, że baaaardzo dawno nie robiłam zupy grzybowej. W moim domu

To co lubię - gotuję i polecam
Zielony makaron – makaron szpinakowy 81

Zielony makaron czyli makaron z dodatkiem szpinaku. Do jego zrobienia możecie użyć zarówno świeżego jak i mrożonego szpinaku. Przygotowując go ze szpinaku mrożonego, wcześniej należy go

To co lubię - gotuję i polecam
Zupa ogórkowa 89

Zupa ogórkowa. Nie wiem jak to się stało, że do tej pory moja ulubiona zupa nie znalazła się na blogu. Dlatego szybko naprawiam swój błąd. Wg

To co lubię - gotuję i polecam
Ciasto na pierogi z dodatkiem masła – Jak zrobić ciasto na pierogi z dodatkiem masła. 80

Dzisiaj przepis na ciasto pierogowe z dodatkiem masła. Do tej pory robiłam wg przepisu : (ciasto na pierogi) . Natomiast ciasto na pierogi z dodatkiem masła jest wg

To co lubię - gotuję i polecam
Barszcz czerwony z ziemniakami. Barszcz z wyspą. 80

Barszcz czerwony z ziemniakami. U mnie w domu rodzinnym potocznie nazywany barszcz z wyspą. To zdecydowanie smak mojego dzieciństwa, kiedyś za nim przepadałam. Przyznam się, że

To co lubię - gotuję i polecam

Proponowane wyszukiwania