Orzeźwiająca i lekka sałatka z arbuzem, grzankami, mozzarellą i kaparami. Idealna... Artykuł SAŁATKA Z ARBUZEM, GRZANKAMI I MOZZARELLĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPewnie wielu z Was korzysta z brzoskwiń w puszce. Przyznaję się bez bicia, że ja też. Są idealnie słodkie, pyszne, soczyste, obrane i mają ładny kolor
Be Fit Be StrongJeżeli chcecie zaskoczyć swoich znajomych lub nadać innego smaku swoim daniom – musicie przyrządzić dżem bananowy! Nie ma nic prostszego. Jego nietypowy smak idealnie komponuje się
Be Fit Be StrongPrzez taką pogodę, jaką mamy za oknem, nie chce mi się za długo przesiadywać NAWET w kuchni. Wtedy najchętniej, przygotowuję dania gotowe w mig, bez kombinowania
Be Fit Be StrongFaszerowane warzywa (i pieczarki) to coś, co mogłabym jeść bardzo często! Nie wiedząc czemu, mam do nich słabość. Na moim blogu znajdziecie warzywa faszerowane aromatycznym risotto
Be Fit Be StrongDawno nie było tutaj zupy! Jak już kiedyś wspominałam, uwielbiam zupy-kremy. Zazwyczaj robi się je sprawnie i szybko, nie zwraca się uwagi na wielkość i
Be Fit Be StrongKapuśniak w środku lata???😉 Niestety nic na to nie poradzę, że strasznie zachciało mi się takiej pysznej, kwaśnej zupki. Zazwyczaj kapuśniak gotuję na wędzonym żeberku
Walijskie PichcenieZa oknem szaro, buro, pada.. W taką pogodę, poprawmy sobie humor czymś słodkim! Proponuję rewelacyjny i prosty deser, którego smaki idealnie komponują się w smaczną
Be Fit Be StrongOgórkowa o bardzo wyrazistym smaku. Faktem jest że jedyny tłuszczyk pochodzi z łyżki z oliwy z oliwek. Taką odchudzoną wersję często przyrządzam w domu jako pierwsze
wysmienityWakacje mijają tak szybko.. stanowczo za szybko. Dziś już połowa sierpnia, a na palcach mogę zliczyć dni, w których pogoda w Trójmieście dopisała tak, by
Be Fit Be StrongPogoda w Trójmieście niestety nie dopisuje.. nie można wyjść ani na ulubione rolki, rower, czy pobiegać… Całe szczęście już lada dzień wylatuję na Sycylię
Be Fit Be StrongDrugie podejście do deseru z nasionami chia i kolejny raz jestem bardzo zadowolony. Tym razem postanowiłem udekorować je borówkami oraz jagodami goji, które mają wysoką zawartość
Programista w kuchniW weekend miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w festiwalu dla twórców blogowych – See Bloggers w Gdyni, gdzie brałam udział w wielu wspaniałych warsztatach kulinarnych, licznych prelekcjach
Be Fit Be StrongBardzo lubię gotowane mięso ❤ Już od dzieciństwa uwielbiam wyjadać mięso z rosołu czy innej zupy. Zdecydowanie bardziej lubię wszelakie gotowane pulpety niż smażone mielone. Tak
Walijskie PichcenieUwielbiam wszystko, co słodkie.. ciasta, ciasteczka, desery. Bez nich świat nie miałby sensu! Jednak, zamiast opychać się niezdrowymi słodyczami ze sklepu, czy ciastami z cukierni
Be Fit Be Strong