Dopada was to? Dopada? Te pierwsze oznaki przeziębień? Lekkie niedogrzanie? Szalików zapętlanie? Listopadowe osłabienia psychofizyczne, gdy nie ma się ochoty ruszyć ręką ani nogą, a jednak
Mam To Na WidelcuNic nie może być lepiej niż pyszna kawa latte na śniadanie! Bardzo lubię latte, ale jako, że nie mam w domu ani ekspresu, ani spieniacza
Kuchnia Łukasza100-110 ziaren kawy 500 ml wódki czystej 1 szkl cukru 1 filiżanka espresso 400 ml mleka zagęszczanego niesłodzonego Do słoika wsypać ziarna kawy i cukier
Gotowanie jest łatweDomowe mleko kokosowe... Przygotowane na bazie wiórek kokosowych. Lekko tłuste, dużo rzadsze od kupnego. Bez dodatku cukru, polepszaczy czy konserwantów. Szybkie, proste, domowe. Na zdrowie! Składniki
Gospodyni MiejskaZaczynają się coraz chłodniejsze dni. Wiec po powrocie ze szkoły, pracy warto się czymś rozgrzać i dodać sobie dawkę wspaniałej energii. Czekolada nadaje się do tego
Lili w kuchni500 ml wódki 200 g wiórek kokosowych 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego 1 puszka mleczka kokosowego Wiórki kokosowe zalać wódką w słoju, potrząsać co jakiś czas
Gotowanie jest łatweNormal 0 21 Arbuz – 2 kg Woda mineralna gazowana – 1 szkl Cytryna – ½ szt Kostki lody Listki mięty Arbuza obrać ze skórki, oczyścić z pestek pokroić w
Camilla w kuchniMamy już listopad , ranki i wieczory są zimne , ja mam dla Was propozycję pysznej rozgrzewającej herbatki z lipą , miętą i Cytrynkami z imbirem w miodzie
Sama słodycz i szczypta chiliJak tylko dostałam paczkę z produktami w ramach współpracy, moją uwagę od razu przykuły dwa słoiczki z produktami do herbaty. Nie zwlekając długo postanowiłam spróbować zawartości
My simple kitchenMiłość w edycji limitowanej...czerwona i rozpalona. Pyszna i aromatyczna. Pachnąca i rozgrzewająca. Taka miłość tylko filiżance z naparem herbacianym od TEEKANNE Kilka dni temu
Z Kuchni Do KuchniSoczek Kubuś znamy wszyscy i większość z nas zapewne piła go w swoim życiu nie jeden raz. Dziś mam dla Was przepis na jego domową wersję
Ostra na SłodkoŻe bzika na punkcie mięty mam to chyba każdy wie. Często dodaję ją sobie do herbaty, kawy. W zapiekankach smakuje wyśmienicie a tabbouleh jest moją ulubioną
sierotka maRysia w kuchniNalewka ta, jest pyszna i bardzo prosta - jak dla mnie idealna ;-). Pewnie nie jedna osoba powie, że nie jest to nalewka bo nie robi się do
sierotka maRysia w kuchniNalewka ta śniła mi się od miesięcy... a może by tak smak cudownej, aromatycznej truskawki zamknąć w karafce... a może by tak z wanilią, albo cynamonem
sierotka maRysia w kuchniNalewkę tą zrobiłam po raz pierwszy w zeszłym roku - od razu nam posmakowała. Pierwsza butelka była z wanilią. Druga - sama żurawina. Trzecia - z anyżem - to taki
sierotka maRysia w kuchni