makrela - 1690 przepisów (strona:64/113)

Muszelki z ciasta francuskiego 48

francuskiego to nie tylko smaczna, ale i tania przekąska. Możesz je zrobić w jednym wariancie smakowym lub w kilku. Mogą to być przekąski z ciasta francuskiego i mozzarell, z makrelą i serem, z tuńczykiem przepisów i kombinacji jest bardzo dużo. Dziś polecam imprezowe przekąski z cista francuskiego niby muszle św. Jakuba. Na mojej stronie Dieta Moja Pasja znajdziesz inne przepisy

Dieta moja pasja
Paprykarz domowy 32

Paprykarz domowy to świetna propozycja smarowidła na kanapki. Wykorzystać możemy prawie każdą rybę. Ja użyłam grillowanej miruny, ale sprawdzi się także wędzona makrela lub inna pieczona. Składniki: 100 g ryżu (waga przed ugotowaniem), duża cebula, duża marchewka, 300 g ryby (u mnie waga po grillowaniu), 2 łyżki przecieru pomidorowego, sól, pieprz, słodka papryka w proszku - 1 łyżeczka, ostra papryka

Lena Gotuje
Sałatka z figami i halloumi 34

Sałatka ziemniaczana z pesto i łososiem Sałatka z pieczoną brukselką Surówka Colesław – najlepsza Sałatka z gruszką i gorgonzolą Sałatka z pieczoną papryką Sałatka z kalafiora Sałatka z ziemniakami i makrelą Sałatka z halloumi Sałatka z tortellini Sałatka z grillowanym kurczakiem SAŁATKA Z FIGAMI I HALLOUMI Przygotowanie : 10 minut + przygotowanie buraków Ilość porcji : 1-2 SKŁADNIKI: – 2-3 garści świeżych listków

nietylkopasta.pl
Dorsz pieczony w kremowym sosie z czosnkiem i ziołami 39

się spodobać: Łosoś pieczony w sosie śmietanowo-cytrynowym Prosta sałatka z tuńczykiem, pomidorami, ogórkiem i oliwą z oliwek Fasola z czosnkiem, cytryną i konserwą rybną Sałatka ziemniaczana z łososiem Makrela z grilla po indyjsku Domowe paluszki rybne SAŁATKA Z ŁOSOSIA I JAJEK NA TWARDO JAJECZNICA Z RYBĄ WĘDZONĄ Miłego gotowania! Dorsz pieczony

Moja Książka Kucharska
Galette z pomidorami i ziołowym twarogiem 31

wyraziste w smaku, a dodatkowo dostarczy więcej błonnika, dzięki czemu na dłużej będziecie najedzeni. Sprawdź też inne pomysły na zdrowy lunchbox: Tortilla z szynką, awokado i pomidorem Pasta z makreli wędzonej Placki z cukinii z serem i boczkiem Tarta z porem, szynką i serem na pełnoziarnistym spodzie Sałatka z burakiem, fetą i batatem Drukuj Galette z pomidorami i ziołowym twarogiem

Na-talerzu.pl
Łosoś pieczony w sosie śmietanowo-cytrynowym 35

rybne HALIBUT SMAŻONY - przepis na halibuta smażonego w mące FILETY Z DORSZA W SOSIE GRECKIM: przepis na rybę po grecku PSTRĄG SMAŻONY. Pstrąg smażony na patelni w całości - przepis Makrela z grilla po indyjsku Grillowana dorada z masłem czosnkowym i rozmarynem Łosoś pieczony. Łosoś pieczony Łosoś pieczony to kulinarne dzieło, które łączy w sobie zarówno smakowitą wykwintność, jak i zdrową

Moja Książka Kucharska
Sałatka z serka wiejskiego, ryby i warzyw 33

Pyszna pożywna sałatka, którą można przygotować sobie na śniadanie, drugie śniadanie czy kolację. Składniki: 1 serek wiejski 1 opakowanie ryby z puszki (u mnie filet z makreli w oleju) 1/2 czerwonej papryki 1 ogórek kiszony (może być małosolny) zielona cebulka ewentualnie sól, pieprz Sposób przygotowania: 1. Rybę odsączyć z nadmiaru oleju.  2. Paprykę i ogórka pokroić w kostkę. Zieloną

Kuchnia domowa Ani
Miedź, czyli pierwiastek śladowy o dużym znaczeniu :) Co jeść, aby nie nabawić się jej niedoborów? 27

odpowiednie ilości? Czyli jakie są najlepsze źródła żywieniowe miedzi? owoce morza, wątróbka i podroby, wołowina, orzechy (duże dawki znajdują się w nerkowcach) i nasiona , suszone owoce, ryby, głównie makrela i dorsz, chude mięso drobiowe (indyk, kurczak), kasza gryczana, gorzka czekolada. Skutki niedoboru miedzi słabsza odporność organizmu, problemy neurologiczne, np. osłabienie, szybka męczliwość, trudności z koncentracją, zawroty głowy, duszności i bladość

Natka Pietruszki
Sałatka z burakami i kozim serem 40

Sałatka ziemniaczana z pesto i łososiem Sałatka z pieczoną brukselką Surówka Colesław – najlepsza Sałatka z gruszką i gorgonzolą Sałatka z pieczoną papryką Sałatka z kalafiora Sałatka z ziemniakami i makrelą Sałatka z halloumi Sałatka z tortellini Sałatka z grillowanym kurczakiem SAŁATKA Z BURAKAMI I KOZIM SEREM Przygotowanie : 10 minut + przygotowanie buraków Ilość porcji : 2 SKŁADNIKI: – 2-3 garści świeżych listków

nietylkopasta.pl

Proponowane wyszukiwania