Tagliatelle ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i pieczarkami szybkie, proste i przepyszne dnie. Idealnie nada się gdy odwiedzą Cię nie spodziewani goście albo szykujesz romantyczna kolację. Nie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!będzie już problemem. Niesamowitym plusem z całą pewnością jest jej czyszczenie – wystarczy przetrzeć ściereczką czy też gąbką i wszystkie zachlapania natychmiast znikają. Koniec z zabrudzeniami wokół gazowym kurków i w zakamarkach ( uff! ). Posiada intuicyjne sterowanie i za pomocą palca regulujemy temperaturę na obrotowo-suwakowym interfejsie. Funkcja Stop+Go jest niezastąpiona w przypadku tak roztrzepanych osób jak ja i robiących
Ostra na SłodkoSos grzybowy to idealny dodatek do pieczonych mięs. Najlepiej jest go przygotować ze świeżych grzybów, jeśli jednak macie ochotę na taki sos w okresie kiedy się
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!To jedno z tych dań, które jest nie tylko zdrowe ale i bardzo szybkie w przygotowaniu. Danie to możemy zaliczyć do dań jednogarnkowych, bo całość przygotujemy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Zastanawialiście się kiedyś ile składników wystarczy aby przygotować szybki i smaczny obiad? Już odpowiadam… Potrzebujemy dosłownie kilku składników aby przygotować niezwykle aromatyczne i rodem wywodzące
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Wbrew pozorom risotto to bardzo proste w przygotowaniu danie. Jednak musimy cały czas pilnować ryżu aby nie przypalił się do patelni. Jest to danie jednogarnkowe , więc
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Dynia to bogactwo minerałów i witamin. Większość z nas nie zdaje sobie sprawy na jak wiele sposobów możemy wykorzystać dynię w kuchni. Chyba najpopularniejszym daniem z
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Grzyby póki co w lasach nadal są i radze wam korzystać z nich ile tylko się da i przygotowywać przepyszne grzybowe dania. Dzisiaj proponuję szybkie, proste
Bernika - moj kulinarny pamietnikSezon na grzyby otwieram sosem kurkowym <3 Zapraszam na szybki sos :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuKremowa zupa pachnąca lasem, z dużą ilością warzyw i tymiankiem. Żeby jednak nie było zupełnie gładko to wierzch posypałam chrupiącym boczkiem i podsmażonymi grzybami. Mówię Wam
Smaczna PyzaGaluszki , haluszki, szpecle albo po prostu kluseczki jajeczne. Nazywajcie je jak chcecie. Bez względu na nazwę są bardzo smaczne. Tym razem dodałam do nich zmiksowanego kalafiora
Smaczna PyzaMoja rodzinka spędza właśnie wczasy w górach, a mnie aż skręca na widok pięknych zdjęć, które podsyłają. Nie byłabym sobą, oczywiście, gdybym nie dociekała, co też
PichceniomaniaBardzo dobry obiadek, mięsko, sos grzybowo śmietanowy i ser.To wszystko razem daje super kombinacje. Piersi kurze przekroić na pół w poprzek. Doprawić solą, pieprzem, papryką słodką
Kuchnia Pokoleń