Klopsiki z mielonego kurczaka z cukinią to danie, które z pewnością przypadnie do gustu wielbicielom mięsa. Jednakże, przygotowanie farszu z mielonego mięsa z kurczaka wymaga specjalnego
codojedzeniaSzukasz pomysłu na niedzielny, świąteczny obiad, na imprezę, oto przepis dla Ciebie. Mięso ze schabu, przekładane pysznym farszem, czy dasz się skusić? czytaj przepis »
Kulinarna ChwilaKotleciki z jajek są smaczne i lekkie. W połączeniu z surówką lub sałatą stanowić mogą obiad. Świetnie też smakują na zimno i mogą być podawane jako
Delicious PlaceKilka prostych składników i pyszne roladki z porą lądują ma Twoim talerzu. Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, nie mają sobie równych. Spróbuj i przekonaj się
Kulinarna ChwilaPoszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przygotowaniu, oto przepis dla Ciebie. Roladki drobiowe z pieczarkami, pasujące niemal z każdym dodatkiem. czytaj przepis »
Kulinarna ChwilaSkładniki dla 4 osób: – 500 g mielonej cielęciny – 1 kajzerka – 1 cebula – 1 łyżka masła – starta skórka z 1 cytryny –
To co kochamSkładniki na 2 porcje: ? 2 filety z kurczaka ? sól, pieprz, sos sojowy ? 5 dużych ziemniaków ? 10 żółtych pomidorków koktajlowych ? szczypiorek ? oliwa Wykonanie: ? Ziemniaki obrać, wyciąć wydrążaczem
To co kochamSkładniki na 4 porcje: ? 8 medalionów z indyka ? 8 plastrów sera żółtego salami ? 2 połówki brzoskwiń z zalewy ? sól, pieprz ? 1 łyżka sosu sojowego ? 3 łyżki
To co kochamSkładniki na 1 porcję: ? płat szynki cielęcej ok. 150-180 g ? 1 jajko ? mąka i bułka tarta do panierowania ? sól, biały pieprz ? cytryna Sałatka: ? 1 ugotowany
To co kochamPyszne, mięciutkie i kruche kopczyki. Łatwe do zrobienia, a efekt doskonały. Polecam na niedzielny obiad. Składniki na 6 porcji: ? 6 plastrów schabu 1,5 cm
To co kochamKto nie lubi klopsików? My lubimy je bardzo! Zawsze robię większą ilość i jemy je przez 2 dni, o ile jeszcze coś zostanie. Tym razem w
To co kochamStary przepis ale smak całkiem nowy bo bardzo dawno nie robiłam tych kotlecików. Siekane mięso i starte pieczarki połączone z jajkami i mąką ziemniaczaną to z
To co kochamPrzepis mojej córki Moniki. 3 lata temu zrobiła samodzielnie takiego kurczaka i od razu podbił nasze podniebienia, wpisując się na stałe do domowego menu. W naszym
To co kochamNie wszyscy lubią połączenie smaku mięsa z owocami. Część konserwatystów nawet nie spróbuje, część skrzywi się na samą myśl o takim daniu, ale myślę, że większość
To co kochamDuet idealny czyli miękkie i kruche kopczyki z dwóch rodzajów mięs: polędwiczki wieprzowej i mielonej cielęciny. Łatwe do wykonania, a efekt smakowy i wizualny doskonały. Polecam
To co kocham