Powidła powstają u nas w olbrzymich ilościach. Uwielbiamy je zarówno jako dodatek do pieczywa jak również jako dodatek do ciasteczek, rogalików czy pączków. Takie
Smaczne ZdroweKolejna odsłona porzeczkowej serii przetworów :) tym razem dżemik, najlepiej smakuje z chrupiącą bułeczką, ale może być też wybornym dodatkiem np.: do naleśników :) Polecam zrobienie kilku słoiczków
Delicious TitbitsNa pewno nie jedna z nas w tym roku przygotowała kolejną porcję prezentów domowej roboty. Poniżej moja propozycja, którą w końcu mogę wrzucić na bloga, gdyż
Brzuszki ŁakomczuszkiPierwszy raz powidła przygotowywałam w ubiegłym roku i to od razu w dwóch turach. Pierwsze smażenie było już w sierpniu i to jakoś na początku bowiem
Smaczne ZdroweDzień dobry. Po burzowej nocy, dzień trochę się rozchmurzył. Co do fiołków.. Całe gromadki rosną przed budynkiem w którym mamy zajęcia z pszczelarstwa i miodownictwa
Symfonia SmakówPost Serniczki z wiśniami i czekoladowym spodem pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne Przeboje