Miałam w lodówce końcówki tego i owego i tak oto powstała ta przepyszna pieczeń. Warto tak czasami pokombinować, cos połączyć, pomieszać, popróbować aby potem zjeść pyszne
Moje Małe CzarowanieLubię takie sałatki gdzie nieoczywiste składniki łączą się ze sobą tworząc przepyszne danie. Same smakowitości które niekoniecznie dobrze pasują a jednak pięknie się połączyły w super
Moje Małe CzarowanieCałkiem przypadkiem wyszła mi wyśmienita sałatka, bo i pożywna i odżywcza i smakowita. Miałam to i owo w lodówce, wyjęłam, pomyślałam i sałatka na stole. Polecam
Moje Małe CzarowaniePysznych zup w naszym garnku nigdy dość. Ta dzisiejsza jest treściwa, pożywna, pachnąca i delikatna zarazem. Uwielbiam takie nieoczywiste połączenia aby potem zajadać pyszne dania. Zupa
Moje Małe CzarowaniePrzepis na sałatkę pochodzi z książki Jamiego Olivera "5 składników". Sałatkę robi się szybko, smakuje wybornie, a dynia tutaj podana - bo ją dodałam od
Moje Małe CzarowaniePyszna ta sałatka i pożywna i zdrowa. Ale pamiętajcie aby kupić tuńczyka dobrej jakości w dobrej oliwie, wtedy sałatka będzie bajeczna. Można ją zajadać na śniadanie
Moje Małe CzarowaniePyszna i bardzo popularna w kuchni polskiej surówka coleslav. Idealna jako dodatek do obiadu lub nawet na większą uroczystość rodzinną. Artykuł Coleslav – surówka pochodzi z
Pieprzyć z FantazjąKokardkowa sałatka to nie tylko smak, ale ta sałatka też obłędnie wygląda. Pyszna i lekka sałatka z makaronem i ananasem. Lista na zakupy oraz bardzo prosty
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Sałatka gyros jest pyszną warstwową sałatką serwowaną na różnego rodzaju okazje. W sezonie na spotkania rodzinne czy towarzyskie sprawdzi się znakomicie. Artykuł Sałatka gyros pochodzi z
Pieprzyć z FantazjąDo tej pory kapuśniak w moim domu podawałam z ziemniakami w środku zupy, pokrojonymi w kostkę. Tym razem postanowiłam, że dla odmiany ziemniaki będą dodatkiem do
Bernika - moj kulinarny pamietnikBrukselka to bardzo kontrowersyjne warzywo. Od zawsze istniały dwa skrajne obozy smakoszy - tych, którzy brukselkę uwielbiają i tych, którzy nie znoszą jej smaku. Warto jest jednak
COOKMAGAZINEBrukselka to bardzo kontrowersyjne warzywo. Od zawsze istniały dwa skrajne obozy smakoszy - tych, którzy brukselkę uwielbiają i tych, którzy nie znoszą jej smaku. Warto jest jednak
COOKMAGAZINEZ kilku składników łatwo jest wyczarować przepyszne i odżywcze śniadanie. Wrzucajcie do środka co Wam w duszy gra lub inspirujcie się moim pomysłem. Szybko się je
Moje Małe CzarowaniePrzepis na to danie z kuchni bułgarskiej pochodzi z książki "500 potraw z ziemniaków". Danie jest bardzo pożywne, smakowite i idealne na zimowe wieczory
Moje Małe CzarowanieTradycyjne gołąbki podane w formie zapiekanki. To pyszny i prosty sposób na przygotowanie tego popularnego dania. Artykuł Zapiekanka gołąbkowa pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją .
Pieprzyć z Fantazją