500 g brukselki 200 ml jogurtu naturalnego lub śmietany 1 żółtko 1 łyżka chrzanu sól pieprz pieprz ziołowy staropolski szczypta lubczyku szczypta oregano natka pietruszki szczypiorek
Gotowanie jest łatwePrzygotowanie tradycyjnego bigosu wymaga czasu i cierpliwości. Musi mieć ten wyjątkowy smak. Zawsze podkreślam go dodatkiem powideł. Wspaniale smakuje w świąteczne dni oraz na innych rodzinnych
Fiołkowa Kuchnia MałgorzatyCo tu dużo opowiadać? jarmuż jedno z najzdrowszych warzyw na świecie, topinambur to bulwa pełna witamin a razem stworzyły idealne danie. Warzywa chrupiące i delikatne zarazem
Moje Małe CzarowanieCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuFasolka po portugalsku a tak naprawdę są to żeberka wieprzowe z fasolką po portugalsku. Danie pyszne i pożywne. Mięso rozpływa się w ustach a razem z
Moje Małe CzarowanieSzukacie prostych dań na jesień? To danie takie właśnie jest. Dla mnie jest to danie wspomnienie. Związane dniem Wszystkich Świętych. Kiedy z mamą w ten zimny
Polska ZupaBardzo lubię jednogarnkowe dania z dużą ilością warzyw. To taka swoista fuzja leczo z bigosem i nie wiadomo czym jeszcze :) Często pojawiają się na naszym stole
Pyry na GazPrawdziwa bomba witaminowa w jednej szklaneczce, możliwe? oczywiście że tak. Miksujemy wszystko to co lubimy i co nam smakuje i witaminy same wskakują do szklanki. Spróbujecie
Moje Małe CzarowanieMyślę, że ile osób, tyle przepisów na gołabki. Ja sama nie mam jednego powtarzanego zawsze przepisu. Moja mama robiła gołabki z samego mięsa, żadnego dodatku ryżu
Polska ZupaCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuDziś będzie szybko, pysznie i aromatycznie. Wystarczy wszystko pokroić , poddusić i obiad gotowy. Do tego chrupiąca bagietka i gotowe. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ.....
Moje Małe CzarowanieJak nigdy nie przepadałam za zupami, tak od kilku lat nie istnieje dla mnie obiad bez pierwszego dania. Najbardziej lubię zupy syte, które z powodzeniem zaspokajają
Przepisy AleksandryZaraz po wątróbce z jabłkiem ta z gruszką i żurawiną jest moją ulubioną. Wiem że nie wszyscy lubią wątróbkę ale zapewniam Was że tak podana zasmakuje
Moje Małe CzarowanieSauerkraut is perhaps one of the most controversial culinary ingredients in the entire world. Either you love it or you hate it. I have never seen
Food PolkaCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smaku